Συγκλονίζει η μητέρα της Μπρίτανι Μέρφι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:47
11/1/2010

Συγκλονίζει η μητέρα της Μπρίτανι Μέρφι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σχεδόν ένα μήνα μετά το θάνατό της, το τηλεφώνημα της μητέρας της Σάρον στις πρώτες βοήθειες, συγκονίζει!
Σχεδόν ένα μήνα μετά το θάνατό της, το τηλεφώνημα της μητέρας της Σάρον στις πρώτες βοήθειες, συγκονίζει!
Ένα μήνα σχεδόν μετά τον άδικο χαμό της νεαρής ηθοποιού Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy), στο φως της δημοσιότητας ήρθε το τηλεφώνημα της μητέρας της Σάρον (Sharon) στις πρώτες βοήθειες (911). Εκεί, ακούμε τις συγκλονιστικές προσπάθειες τόσο της μητέρας όσο και του συζύγου της 32χρονης ηθοποιού, Σίμον Μόντζακ (Simon Monjack) να την επαναφέρουν στη ζωή το μοιραίο εκείνο πρωινό.

Ένα μήνα σχεδόν μετά τον άδικο χαμό της νεαρής ηθοποιού Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy), στο φως της δημοσιότητας ήρθε το τηλεφώνημα της μητέρας της, Σάρον (Sharon) στις πρώτες βοήθειες (911).

Εκεί, ακούμε τις συγκλονιστικές προσπάθειες τόσο της μητέρας όσο και του συζύγου της 32χρονης ηθοποιού, Σίμον Μόντζακ (Simon Monjack) να την επαναφέρουν στη ζωή το μοιραίο εκείνο πρωινό.

Η μητέρα της Μέρφι προσπαθεί να κάνει τις συνεννοήσεις με τον υπάλληλο των πρώτων βοηθειών, ενώ κλαίγοντας εκλιπαρεί την κόρη της να επιστρέψει στη ζωή.

Loading the player ...
Το κέντρο βοηθειών προσπαθεί να δώσει στη Σάρον Μέρφι τις κατάλληλες οδηγίες ανάνηψης της άτυχης ηθοποιού, ενώ εκείνη τις μεταφέρει με αγωνίες στο σύζυγο της Σίμον που δεν σταματά να της κάνει μαλάξεις.

Η αφίσσα από την τελευταί ωταινία της Μέρφι,θα αναμένεται να αποσυρθεί!
Η αφίσσα από την τελευταί ωταινία της Μέρφι, θα αναμένεται να αποσυρθεί!

Τις τραγικές εκείνες στιγμές, η μητέρα της Μέρφι μονολογεί λέγοντας πως η κόρη της λιποθύμησε και πως ήταν άρρωστη τις τελευταίες ημέρες και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι εξαιτίας της ζαλάδας που την ταλαιπωρούσε ενώ τονίζει πως δεν έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Στο τηλεφώνημα συνολικής διάρκειας 8 λεπτών, τονίζεται πως κανείς δεν είδε τον τρόπο ή την στιγμή που η Μέρφι έχασε τις αισθήσεις της. Πάντως, τα ουρλιαχτά της Σάρον Μέρφι ? ειδικά τη στιγμή που καταλαβαίνει πως η κόρη της έχει ξεψυχήσει ? ραγίζουν καρδιές.

Εν τω μεταξύ, στην απόσυρση της αφίσας για την ταινία "Deadline" από τα 1000 σημεία στα οποία έχει αναρτηθεί, προσανατολίζονται οι παραγωγοί της. Το συγκεκριμένο θρίλερ αποτελούσε μια από τις τελευταίες δουλείες της Μέρφι λίγο πριν χάσει τη ζωή της από ανακοπή καρδιάς μέσα στο μπάνιο της.

Στη συγκεκριμένη αφίσα, βλέπουμε τη Μπρίτανι νεκρή μέσα σε μια μπανιέρα, γεγονός που θεωρείται απρεπές για την μνήμη της ηθοποιό και τον τρόπου που έφυγε από τη ζωή.

Οι αρχές αναμένουν ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Μέρφι, για να καταλήξουν στα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής ηθοποιού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ