Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση: Το σοβαρό πρόβλημα καρδιάς του Παντελίδη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:17
11/4/2016

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση: Το σοβαρό πρόβλημα καρδιάς του Παντελίδη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει κυριακάτικη εφημερίδα την ιατροδικαστική έκθεση για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. 

Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, στο ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο του 32χρονου τραγουδιστή αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια.


 

Την έκθεση δημοσιεύει η εφημερίδα "Real News", όπου επισημαίνεται πως "ο θάνατος του Παντελεήμονα Παντελίδη επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων”, που προκλήθηκαν από το σιδερένιο τμήμα του στηθαίου, το οποίο διαπέρασε ολόκληρη τη μηχανή του πολυτελούς τζιπ και τον χτύπησε μέσα στην καμπίνα, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου”.

 

Η Χαρά Σπηλιοπούλου στην έκθεση, περιγράφει τον Παντελίδη ως έναν άνδρα "καλής θρέψης, άρτιας σωματικής διάπλασης", ο οποίος το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, φορούσε "μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια".

 

Μάλιστα απότα τραύματα που προκλήθηκαν, η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξιό ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Στο σώμα του μάλιστα εντοπίστηκαν "χώμα και χαλίκια".

Η ιατροδικαστής περιγράφει με λεπτομερή σκίτσα ότι ο τραγουδιστής είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο. Επίσης είχε δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου, ενώ στο κεφάλι του υπήρχε "συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό".

Η εικόνα επίσης της καρδιάς του τραγουδιστή φαίνεται ότι προβλημάτισε την ιατροδικαστή, η οποία επισημαίνει ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια. Μάλιστα, στις παρατηρήσεις της, η συντάκτρια της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφέρει ότι “η μυοκαρδιοπάθεια είναι μια πάθηση του καρδιακού μυός οφειλόμενη σε κληρονομικούς παράγοντες ή επίκτητα αίτια, δηλαδή τοξικές ουσίες – οινόπνευμα”.


 

Πάντως, ήταν γνωστό ότι ο Παντελής αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, αφού όπως και ο ίδιος είχε αποκαλύψει, ήταν και ο λόγος που είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ