Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού και καταρρέει στον αέρα του Alpha – «Απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε...» [Βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:49
26/2/2020

Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού και καταρρέει στον αέρα του Alpha – «Απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε...» [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε.»

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Η οικογένεια του βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές. Η τελευταία του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για τις τελευταίες 20 ημέρες της νοσηλείας του Κώστα Βουτσά. Η Αλίκη Κατσαβού με τηλεφωνική της επικοινωνία στο Happy Day, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη. Η ηθοποιός  ενώ μιλούσε στην παρουσιάστρια , ένιωσε να την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της και να καταρρέει. 

"Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε. Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται”. Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε”, κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ