Συγκλονιστική εξομολόγηση: Η τελευταία επιθυμία της Ρίκας Βαγιάνη που ευτυχώς έγινε πραγματικότητα... | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:02
8/8/2018

Συγκλονιστική εξομολόγηση: Η τελευταία επιθυμία της Ρίκας Βαγιάνη που ευτυχώς έγινε πραγματικότητα...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έδωσε μία σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Η Ρίκα Βαγιάνη έσβησε σε ηλικία 56 ετών σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον κόσμο. Οι συνάδελφοι και φίλοι της έχουν να θυμούνται μονάχα όμορφες στιγμές μαζί της ενώ ο καθένας έχει να αφηγηθεί και μία ιστορία. Η Νατάσα Ράγιου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τελευταία επιθυμία της φίλης της, που ευτυχώς έγινε πραγματικότητα. 

Διαβάστε επίσης: Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ρίκας Βαγιάνη! [Video]

Όλα όσα είπε:

«Μόνο για ένα μισάωρο επανήλθε, αναγνώρισε τον σύζυγό της, μίλησαν και ξαναέπεσε σε λήθαργο μέχρι που μας αποχαιρέτησε για πάντα! Ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι» αν και όλο τον καιρό επέμενε πως δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει και πως θα μεγάλωνε η ίδια το παιδί της… Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της…». «Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαριγγίτιδα και δεν μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι ΟΚ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανα καράβι Πάτρα – Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι το Ρικάκι». Σαν να αισθανόταν ότι το τέλος πλησίαζε και βιαζόταν να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι αυτό στην Κέρκυρα η Ρίκα το έκανε με τον σύζυγό της και το μονάκριβο παιδί της, τον Οδυσσέα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Απόλαυσε την κάθε στιγμή στο μέρος, που τόσο αγαπούσε από παιδί.»

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ