Συγκλονισμένος ο Ρέμος: Στο νοσοκομείο για το φίλο του Παντελίδη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:37
18/2/2016

Συγκλονισμένος ο Ρέμος: Στο νοσοκομείο για το φίλο του Παντελίδη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης υπήρξαν (αλήθεια, πόσο τραγικά ειρωνικός είναι αυτός ο αόριστος;) καλοί φίλοι. Ο Ρέμος ήταν ένας από τους φτασμένους τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου, που έδωσε απλόχερα το χέρι του στο νεαρό συνάδελφό του.

Τη στιγμή που άλλοι εξίσου φτασμένοι καλλιτέχνες έβλεπαν με καχυποψία, σνομπισμό και φόβο μην τους "φάει" τη θέση ο τάχιστα ανερχόμενος τραγουδιστής, που ξεπήδησε από το Youtube, έστρεψαν πλάτη και "πυρά" εναντίον του, ο Ρέμος ήταν εκείνος που έβαλε τον Παντελίδη δίπλα του. Που τον στήριξε ηθικά, επαγγελματικά... Τον έκανε φίλο του, τον έβαλε στην οικογένεια του.

 

Και τώρα, ο Ρέμος βρίσκεται στη θέση να αποχαιρετήσει τον μικρό, καλό του φίλο, τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα. Ο Ρέμος αυτές τις ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο Παντελίδης. Μάλιστα, για να αποφύγει τις κάμερες μπήκε από την πίσω πόρτα, ενώ όσοι τον είδαν από κοντά, λένε πώς είναι ένα ράκος. 

Στο νοσοκομείο είναι η οικογένεια του 32χρονου ταγουδιστή, οι γονείς του και ο αδελφός τους και όλοι είναι ένα ράκος. Εκεί, πηγαίνουν συγκλονισμένοι καλοί του φίλοι και συνάδελφοι, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Χάρης Ακριτίδης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ