Συγκινητικό! Πως η Σταυροπούλου γλίτωσε τη Βογιατζάκη από τη φυλακή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:50
15/7/2016

Συγκινητικό! Πως η Σταυροπούλου γλίτωσε τη Βογιατζάκη από τη φυλακή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να λένε ότι αληθινές φιλίες στη σόουμπιζ είναι πολύ δύσκολο να γίνουν και να αντέξουν και στον χρόνο αφού τα πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν, όμως, τουλάχιστον στην περίπτωση των Σοφίας Βογιατζάκη και Βίκυς Σταυροπούλου που τις λατρέψαμε μέσα από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η Βογιατζάκη μίλησε για τους φίλους της, αλλά και για τη φορά που η Σταυροπούλου επενέβη και χωρίς να το γνωρίζει η ίδια, τη γλίτωσε κυριολεκτικά από τη φυλακή. 

 

Ποιο είναι το πιο συγκινητικό και ακραίο που έχει κάνει φίλος σου για σένα;

Είναι εκεί πριν τους χρειαστώ, χωρίς να φτάνω στο σημείο να το ζητήσω, με τη σκέψη, είναι μαγικό. Το πιο ακραίο που μου έχει συνέβη ήταν όταν ο προηγούμενος λογιστής, μου είχε κάνει μια μεγάλη «λαδιά». Του είχα τυφλή εμπιστοσύνη και του έδινα χρήματα να πάει να πληρώσει, γιατί είχα χάσει μια σελίδα από το μπλοκάκι μου, από το δελτίο παροχής υπηρεσιών. Μου ήρθε ένα πρόστιμο, του έδινα λεφτά αν το πληρώσει, γιατί με τη γραφειοκρατία και τις υπηρεσίες δεν τα έχω καλά. Έτσι, του τα είχα δώσει να τα διαχειρίζεται όλα εν λευκώ και ήμουν ήσυχη, ότι πήγαινε και τα πλήρωνε. Μετά μου ήρθε δεύτερο πρόστιμο και στο τέλος, υποτίθεται ότι πήγαινε και πλήρωνε ο λογιστής, αλλά δεν είχε πληρώσει ποτέ.

Τι ακριβώς έγινε με το λογιστή;

Μαζεύτηκε ένα ποσό, μου τηλεφώνησαν από την εφορία ότι πρέπει να πληρωθεί. Χαμός, έψαχνα το λογιστή, τότε έκανα το σίριαλ «Λατρεμένοι γείτονες», ήμουν στα γυρίσματα, καλοκαίρι, και το επεισόδιο το πληρωνόμασταν 6 μήνες μετά. Μου ήρθε να πληρώσω μια εφορία 12.000 ευρώ, τα οποία δεν τα είχα και έπαθα πανικό, θα με πήγαιναν «μέσα».

 

Πώς ξέμπλεξες;

Έκανα διακανονισμό στην εφορία σε τρεις δόσεις 4.000 ευρώ το μήνα, κι έρχεται η ώρα να πληρώσω τη δόση και δεν έχω. Μιλούσα με το στούντιο μήπως γινόταν να πληρωθώ προκαταβολικά ένα επεισόδιο… Τίποτα. Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου να μάθει πως είμαι και της είπα ότι θα πάω φυλακή γιατί συμβαίνει αυτό κι αυτό. Έχει κινήσει λυτούς και δεμένους μήπως γίνεται να πληρωθώ προκαταβολικά, αλλά δεν γίνεται . Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας μου, γιατί θέλει κάπου να τον χρησιμοποιήσει… Δεν πήγε το μυαλό μου.

Και τί έκανε;

Αφού της δίνω, μου λέει «Ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, σου έχω βάλει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου να πληρώσεις τη δόση της εφορίας και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά. Είναι σπουδαία χειρονομία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ