Συγκινεί ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για το εγκεφαλικό: «Είχα τσακωθεί με την κόρη μου...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:05
8/3/2017

Συγκινεί ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για το εγκεφαλικό: «Είχα τσακωθεί με την κόρη μου...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πίσω στον χρόνο γύρισε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην κάμερα του Φτιάξε καφέ να στα πω και αναφέρθηκε στο εγκεφαλικό που έπαθε το 2013 και πως μπόρεσε τελικά να το ξεπεράσει και να επανέλθει στην καθημερινότητά του. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα τσακωθεί με την κόρη μου, ήταν στην Αμερική. Ανταλλάξαμε κουβέντες, ίσως και βαριές, μετά βέβαια το μετάνιωσα γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω, όμως στεναχωρήθηκα εγώ πολύ. Είχα στεναχωρηθεί γιατί δούλευα σε ένα σχήμα που έσκιζε τότε και δεν ήταν εντάξει στις συμφωνίες που κάναμε μαζί. Εγώ με τους επιχειρηματίες είχα μιλήσει, δεν ξέρω αν παρέμβει κάποιος άλλος και άλλαξαν αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Κι όλο αυτό με πείραξε φαίνεται και με χτύπησε πρώτα στο χέρι. Δεν μπορούσα να το κουνήσω. Μόλις μπήκα μέσα στο γραφείο του γιατρού, μου λέει «τι έχεις και φοβάσαι;» και δεν είχα φωνή».

Και συνέχισε:

«Όταν έπαθα αυτό το θέμα με την υγεία μου περίμενα κάποιους ανθρώπους να είναι κοντά μου, δεν ήταν. Έκανα λογοθεραπεία και άρχισα να επανέρχομαι. Τραγούδησα και έγινα καλά.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ