Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τη Λεούση: «17 ημέρες χωρίς νεύμα... Μην αργήσεις άλλο» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:01
21/2/2017

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τη Λεούση: «17 ημέρες χωρίς νεύμα... Μην αργήσεις άλλο»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για περισσότερες από δύο εβδομάδες η Βιργινία Λεούση βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα ιδιωτικής κλινικής ύστερα από ανακοπή καρδιάς.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου η καλή της φίλη και μακρινή συγγενής της, Νένα Χρονοπούλου ανέβασε στο προσωπικό της blog, Nena.gr, η Νένα Χρονοπούλου έγραψε το ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο που ακολουθεί:

«21 Φεβρουαρίου 2017

17 ημέρες στην «εντατική», 17 ημέρες χωρίς ένα νεύμα…

Μην αργήσεις άλλο Βιργινία…

Πάνε 17 ημέρες πια που η Βιργινία Λεούση κρατά ερμητικά κλειστά τα μάτια της. Δεκαεφτά ημέρες πόνου και αγωνίας για τους δικούς της ανθρώπους που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Η αγαπημένη τους Βιργινία δεν είναι πια με τον ίδιο τρόπο κοντά τους.

Δεν αγκαλιάζει τα παιδιά της, δεν είναι στο πλάι του συζύγου της, δεν ακούγεται η φωνή της στο σπίτι της…

Η θέση της στο γραφείο της είναι πλέον άδεια γιατί η κόρη της η Άντα αν και είναι ιδιαίτερα ικανή και θα μπορούσε κάλλιστα να αναλάβει τη θέση της μητέρας της, αρνείται να το κάνει γιατί την περιμένει να γυρίσει σπίτι.

Όλες αυτές τις ημέρες η καρδιά της δεν την έχει εγκαταλείψει, οι πνεύμονές της ανταποκρίνονται και αυτοί με τον καλύτερο τρόπο, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να ανοίξει τα μάτια της ή να δώσει μία ένδειξη ελπίδας στους αγαπημένους της.

Οι γιατροί του θεραπευτηρίου Metropolitan είναι ευγενικοί αλλά λιγομίλητοι και ιδιαίτερα σοβαροί. Συγγενείς και οι φίλοι κατακλύζουν καθημερινά το επισκεπτήριο στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας του Metropolitan και αγωνιούν για τη λατρεμένη φίλη τους.

Τα τηλεφωνήματα στο σπίτι και στους κοντινούς της ανθρώπους δε σταματάνε να χτυπάνε. Όλοι περιμένουν μία ένδειξη ανάρρωσης της Βιργινίας, όλοι περιμένουν ένα θαύμα… Την απάντηση της Βιργινίας στο τηλεφώνημά τους.

Αυτό που συνέβη στη Βιργινία Λεούση δεν ήταν ένα απλό επεισόδιο… Ήταν κάτι που κανένας άλλος οργανισμός μέχρι τώρα δε θα είχε αντέξει.

Οι ζωτικές της ενδείξεις είναι όλες σε λειτουργία, ασφαλώς είναι με την υποστήριξη των μηχανημάτων αλλά οργανικά είναι αρκετά καλά… Εκείνη όμως είναι ακόμα κοιμισμένη λες και αρνείται να επανέλθει, λες και θέλει να δει πόσοι την αγαπούν και είναι δίπλα της… Λες και είναι εκεί χωρίς να είναι.

Δύσκολος ο δρόμος προς όποια κατεύθυνση τελικά διαλέξει εκείνη να ακολουθήσει, τα παιδιά της ο Τόλης και η Άντα, ο σύζυγός της ο Μιχάλης Σεβαστός, η αδελφή της η Νένη η στενή της συνεργάτιδα Γιάννα Καρατόλου, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που περιμένουν γεμάτοι αγωνία έστω και μία «κίνηση» της για να πάρουν κουράγιο. Κι όσο οι ημέρες περνάνε τόσο η απογοήτευση και η θλίψη τους μεγαλώνει.

Η αναμονή του «Θαύματος» είναι εξαντλητική για όσους αγαπούν τη Βιργινία, για όλους όσους τη γνωρίζουν και τώρα τους λείπει, αλλά περισσότερο για τους δικούς της ανθρώπους.

17 ημέρες στην «εντατική», 17 ημέρες χωρίς ένα νεύμα… Μην αργήσεις άλλο Βιργινία…

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ