Σχοινάς: «Ο γάμος έκανε κακό στην καριέρα μου» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:19
29/5/2013

Σχοινάς: «Ο γάμος έκανε κακό στην καριέρα μου»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, τις φήμες χωρισμού που τους ακολουθούν όλα αυτά χρόνια και την καριέρα του που μπήκε σε δεύτερη μοίρα μετά τον ερχομό του γιου του μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς.

 Ο γνωστός τραγουδιστής με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχεται στην εκπομπή Fthis ότι ο γάμος του με την Καίτη έκανε κακό στην καριέρα του!

«Η Καίτη ήταν πιο φτασμένη τότε και έπρεπε να κάτσω εγώ. Μου έκανε κακό στην καριέρα μου ο γάμος. Ήταν η δουλειά μας τέτοια που λείπαμε όλο το βράδυ.  Αλλά δεν ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει μιλώντας ρουμάνικα, αλβανικά κτλ. Όχι πως έχω πρόβλημα με αυτά τα παιδιά, αλλά έπρεπε να μεγαλώσει με κάποιον από τους δυο γονείς. Έτσι αποφάσισα να κάτσω τρία χρόνια δίπλα στο παιδί μου. Τελικά δεν μου έκανε κακό, κάθε άλλο.. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα γύρισαν και δουλεύω εγώ» παραδέχτηκε.

Μίλησε, όμως και για τις φήμες που κάθε λίγο και λιγάκι τούς χωρίζουν.

«Με την Καίτη είμαστε 16 χρόνια παντρεμένοι. 700 χρόνια γράφουν πως χωρίζουμε. Στην αρχή στενοχωριόμασταν γιατί δεν ήμασταν ψημένοι στη showbiz και με έπαιρναν και οι δικοί μου άνθρωποι και με ρωτούσαν. Ο χρόνος όμως δείχνει σε όλες τις δουλειές τι ήταν αληθινό και τι δεν ήταν.. Είναι λογικό πως όλα τα ζευγάρια μαλώνουνε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ