Στο χειρουργείο ξανά ο Χατζηνικολάου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:53
30/1/2012

Στο χειρουργείο ξανά ο Χατζηνικολάου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά ευτυχώς για εκείνον και την οικογένεια του, που ανησύχησαν, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ο γνωστός δημοσιογράφος την Παρασκευή μπήκε στο χειρουργείο

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά ευτυχώς για εκείνον και την οικογένεια του, που ανησύχησαν, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ο γνωστός δημοσιογράφος την Παρασκευή μπήκε στο χειρουργείο για μία επέμβαση ρουτίνας. Όλα πήγαν καλά και ο ίδιος αναρρώνει, ενώ με την πρώτη ευκαιρία μπήκε στο Twitter και μίλησε για τη νέα περιπέτεια της υγείας του.

Μάλιστα, όπως τόνισε, αυτό ήταν το τέταρτο χειρουργείο που έκανε μέσα σε τρία χρόνια, αλλά όλα είναι καλά. Φίλοι και θαυμαστές του έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και ο δημοσιογράφος τους ευχαρίστησε προσωπικά λέγοντας πως ευτυχώς ήταν ένα εύκολο χειρουργείο.

«Καλημέρα. Μετά από κάθε περιπέτεια υγείας ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχουν... αυτονόητα. Απολαύστε τα απλά και τα μικρά! Είανι τα πιο σημαντικά!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ