Στο σφυρί το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:30
2/8/2016

Στο σφυρί το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πνιγμένος στα χρέη είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος που τα τελευταία χρόνια πασχίζει να κρατήσει το σπίτι του. Και μπορεί ο ίδιος να μεσουρανούσε στην TV και να είναι ο master του reality στην Ελλάδα αλλά τα τελευτασία χρόνια έχει χρεωθεί μέχρι το κόκκαλο κινδυνεύονβτας να χάσει ακόμη και το σπίτι του στην Κηφισία.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται κι είναι λίγο πολύ γνωστή αφού ο Ανδρέας καλείτια να πληρώνει ένα σεβαστό ποσό - ύψους περί των 8000 ευρώ - κάθε φορά που το σπίτι οδεύει προς πλειστηριασό για ν' αποτρέψει τη διαδικασία. 

 

Ο δημοφιλής παρουσιαστής πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει μια επένδυση στο χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών βάζοντας δύο φορές υποθήκη την πολυτελή μεζονέτα των βορείων προαστίων. Η επένδυση αποδείχθηκε απόλυτα λανθασμένη και ζημιογόνα, με αποτέλεσμα να έχει οριστεί για το σπίτι του παρουσιαστή πλειστηριασμός με τιμή εκκίνησης τα 465.000 ευρώ.

Τελικά, κατάφερε να αποπληρώσει το 90% του χρέους και ο πλειστηριασμός «πάγωσε». Κι αν κι αρχικά φάνηκε πως με τις κατάλληλες κινήσεις είχε καταφέρει να έχει υπό έλεγχο τις οικονομικές του εκκρεμότητες, τώρα ο εφιάλτης  ξαναχτυπά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ