Στο «σφυρί» λόγω χρεών τα σπίτια του Ασλάνη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:23
2/7/2012

Στο «σφυρί» λόγω χρεών τα σπίτια του Ασλάνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην Ελλάδα επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στη Βραζιλία  ο Μιχάλης Aσλάνης και όπως διαβάζουμε, πουλάει την ακίνητη περιουσία του, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Ο σπουδαίος σχεδιαστής τον τελευταίο καιρό δίνει μάχη για να σώσει την επιχείρηση του, που όπως άλλες κι άλλες επιχειρήσεις, έτσι και αυτή «χτυπήθηκε» από την οικονομική κρίση. Μάλιστα, ο Ασλάνης το 2010 μετακόμισε στην πόλη Σαλβαντόρ ντε Μπαχία, στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας, όπου ζώντας κοντά σε ελληνικής καταγωγής φίλους του, βρήκε την ευκαιρία να κάνει έναν απολογισμό και να προχωρήσει σε νέα σχέδια.

Αλλά η καρδιά του ήταν πάντα στην Ελλάδα κι έτσι επέστρεψε, κάνοντας ριζικές αλλαγές. Το “στρατηγείο” του μεταφέρθηκε από το Κολωνάκι, στην οδό Μίκωνος στου Ψυρρή, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” έχουν βγει στο «σφυρί» τα σπίτια του. Έτσι,  στο σπίτι του στο Κολωνάκι έχει μπει εδώ και μήνες πωλητήριο, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ασλάνης στο Star, στο υπέροχο σπίτι της Μυκόνου, έχει μπει ενοικιαστήριο, αφού ο ίδιος δεν μπορεί να το συντηρήσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ