Στο νοσοκομείο ο άντρας της Ζήνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:57
22/7/2011

Στο νοσοκομείο ο άντρας της Ζήνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Πέγκυ Ζήνα  μπορεί να είναι έγκυος  στον 7ο μήνα και αυτό είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός ,όμως ο σύζυγος της Γιώργος Λύρας 

Η Πέγκυ Ζήνα  μπορεί να είναι έγκυος  στον 7ο μήνα και αυτό είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός ,όμως ο σύζυγος της Γιώργος Λύρας βρίσκεται στο νοσοκομείο εσπευσμένα. Καθώς λοιπόν  απολάμβαναν τις βουτίτσες τους στις διακοπές που έκαναν με το σκάφος τους, οι έντονοι πόνοι στο στήθος του Γιώργου Λύρα τους οδήγησαν στο νοσοκομείο ια τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εξάλλου ο Γιώργος Λύρας είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική των στεφανιαίων αρτηριών (μπαλονάκι) πριν δέκα χρόνια και ως αμετανόητος καπνιστής, αντιμετώπισε προβλήματα αυτές τις μέρες. Το πρωί της Πέμπτης, το διάσημο ζευγάρι πήγε μαζί στην κλινική λοιπόν για τις εξετάσεις και οι γιατροί οτυ ανακοίνωσαν ότι πρέπει να γίνει bypass.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος είναι πολύτιμος και επειδή το ζευγάρι έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού να είχε αργήσει λιγάκι δεν αποκλείεται να είχε πάθει έμφραγμα! Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και με το καλό να έρθει το μωράκι τους!

Ελένη Αναστασάκη  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ