Στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
1:12
28/6/2011

Στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελικά, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Σίσσυ Χρηστίδου αποδείχτηκε πιο σοβαρό και η γνωστή παρουσιάστρια αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Ο υψηλός πυρετός από την αμυγδαλίτιδα που την ταλαιπωρεί

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 

Τελικά, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Σίσσυ Χρηστίδου αποδείχτηκε πιο σοβαρό και η όμορφη παρουσιάστρια αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Ο υψηλός πυρετός από την αμυγδαλίτιδα που την ταλαιπωρεί δεν υποχωρούσε κι έτσι για προληπτικούς λόγους πήγε στο νοσοκομείο.

 

Για την κατάσταση της υγείας της μάς ενημέρωνε η ίδια μέσω Twitter, γιατί μπορεί ο πυρετός να «χτύπησε» 40αρι, όμως, το Twitter δεν το αποχωρίστηκε ούτε τις δύσκολες αυτές στιγμές. «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας γλυκάκια μου! Με τόση θετική ενέργεια νιώθω πολύ καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Με συγκινείτε πολύ»» έγραψε στην σελίδα της.

 

Η Σίσσυ φρόντισε να μας ενημερώσει και για τις τελευταίες εξελίξεις, όταν δηλαδή χρειάστηκε να νοσηλευτεί. «Πφφφ… μπαίνω νοσοκομείο… Αν δεν έχει WiFi, θα πεθάνω!!!». Κι επειδή η αγωνία των φίλων της «χτύπησε» κόκκινο, η Σίσσυ φρόντισε να μην τους αφήσει στα σκοτάδια. Έτσι, αργότερα τους ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και η νοσηλεία της ήταν για προληπτικούς λόγους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ