Στιούαρτ-Πάτινσον: Μαζί δεν κάνουν, χώρια δεν μπορούν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:34
13/8/2013

Στιούαρτ-Πάτινσον: Μαζί δεν κάνουν, χώρια δεν μπορούν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ. Μήπως η επανασύνδεση πλησιάζει; 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο, πολλοί πιστεύουν πως η επανασύνδεση δε θα αργήσει να έρθει αφού οι δύο νεαροί ηθοποιοί έχουν ξανά επικοινωνία.

Άλλωστε η Κρίστεν δηλώνει ακόμη ερωτευμένη με τον Ρομπ και τον θέλει πίσω στη ζωή της ενώ ο ίδιος είναι αρκετά μπερδεμένος, όπως δήλωσε μια πηγή στο βρετανικό περιοδικό Grazia. 

«Αν κι απολαμβάνει την ζωή του σαν εργένης και βγαίνει ραντεβού, η Κρίστεν έχει πάντα χώρο στην καρδιά του αφού πέρασαν πολλά μαζί και ήταν η γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί. Η χημεία τους είναι τόσο έντονη που παρά τα όσα έγιναν περνούν ξανά χρόνο μαζί και όλοι περιμένουν να ακούσουν για επανασύνδεση. Φαίνεται πως είναι κλασική περίπτωση του «μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν» δήλωσε η ίδια πηγή.

Οι πρωταγωνιστές του Τουαιλάιτ  χώρισαν τον περασμένο Ιούλιο μετά την αποκάλυψη της απιστίας της Κρίστεν με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς, ο οποίος τυγχάνει και παντρεμένος. 

Δ.Γ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ