Στην εντατική ο Στάθης Ψάλτης: Ραγδαία η επιδείνωση της υγείας του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:58
17/4/2017

Στην εντατική ο Στάθης Ψάλτης: Ραγδαία η επιδείνωση της υγείας του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό που εσπευσμένα εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες - Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάστασή του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ο αγαπημένος κωμικός, Στάθης Ψάλτης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση υγείας του και οι γιατροί που τον παρακολουθούν έδωσαν άμεσα την εντολή να εισαχθεί εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας.


Η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα -με αυτή τη μορφή της νόσου διαγνώστηκε ο 66χρονος καλλιτέχνης- είναι σε πολλές περιπτώσεις δύσκολη, συχνά δε και άνιση. Τα τελευταία δε χρόνια οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα περιστατικά της μορφής αυτής του καρκίνου έχουν αυξηθεί, με το κάπνισμα να ευθύνεται σχεδόν για το 85% των νεοπλασμάτων του πνεύμονα.

Όταν ο αγαπητός ηθοποιός εισήχθη πριν από έναν μήνα περίπου στο αντικαρκινικό νοσοκομείο βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με βαριά και προχωρημένη μορφή της νόσου, γεγονός που δεν άφησε -και δεν αφήνει- ιδιαίτερο περιθώριο από ιατρικής πλευράς.

Η εξέλιξη της νόσου ακύρωσε στην πράξη τη χειρουργική θεραπεία, αφήνοντας στους ειδικούς ενεργά τα «όπλα» της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας.

Φύλακας άγγελός του σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη είναι η γυναίκα του Χριστίνα Φιτσάκη, που είναι συνεχώς στο πλευρό του και δεν τον αφήνει να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες για να μην μάθει κάτι για την υγεία του που θα ρίξει την ψυχολογία του και θα επιδεινώσει την κατάστασή του.

Πηγή: Protothema.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ