Στικούδη: Μιλά για τη Φουρέιρα με ειλικρίνεια που... σοκάρει! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:57
26/8/2015

Στικούδη: Μιλά για τη Φουρέιρα με ειλικρίνεια που... σοκάρει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την κόντρα της Κατερίνας Στικούδη με την Ελένη Φουρέιρα πολλά έχουν ακουστεί και άλλα τόσα γραφτεί. Η Φουρέιρα βέβαια αρνείται ότι παίζει κόντρα μεταξύ τους, όμως, έρχεται το Κατερινιώ και τα ανατρέπει όλα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται ότι υπαρχει ανταγωνισμός ανάμεσα τους και ότι δεν πιστεύει ότι θα γίνουν κάποια μέρα φίλες!

 

 

- Ακούγεται έντονα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ότι έχεις κόντρα με την Ελένη Φουρέιρα. Έχουν δόση αλήθειας αυτές οι φήμες;

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά αυτό εμένα δε με ενοχλεί. Ίσα-ίσα επιζητώ τον ανταγωνισμό και τη σύγκριση γιατί τέτοιου είδους προκλήσεις με εξελίσσουν επαγγελματικά. Δεν πιστεύω ότι με την Ελένη έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Από την άλλη, δεν πιστεύω ότι θα γίνουμε και ποτέ φίλες.»

 

- Το γεγονός ότι δε φοβάσαι τον ανταγωνισμό σημαίνει ότι θα συζητούσες σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις στο μέλλον ένα ντουέτο;

«Η μουσική που κάνω είναι urban και λιγότερο pop. Οπότε, αν ταιριάζω μουσικά με κάποιον και μου αρέσει και το τραγούδι, θα κάνω ντουέτο με μεγάλη μου χαρά.»

 

Πηγή - συνέντευξη: περιοδικό Hello

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ