Στηβ Μηλάτος: Ποιες πρώην συνεργάτιδες του αποκάλεσε οχιές; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:00
10/6/2018

Στηβ Μηλάτος: Ποιες πρώην συνεργάτιδες του αποκάλεσε "οχιές";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H δήλωση-αποκάλυψη σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο Στηβ Μιλάτος έδωσε πρόσφατα μια τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». 

Το μοντέλο είπε: «Ούτε εγώ ήμουν ικανοποιημένος, ούτε αυτή ήταν ικανοποιημένη από εμένα, οπότε καλύτερα ήταν που έληξε. Δεν θα το ρίξω όμως στην Κωνσταντίνα, όπως δεν το έχω ρίξει στην Κωνσταντίνα. Υπήρχαν και προβλήματα με την παραγωγή και με κάποιους από το πάνελ. Γενικά είχα κάποια αρκετά προβλήματα, γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή, δεν ήξερα. Δεν είχα ξαναπάει σε εκπομπή, να ξέρω να στήσω εκπομπή. Εγώ πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω τα θέματα και από το σπίτι μου. Γιατί είναι και το modeling. Μεσοβδόμαδα εγώ έφευγα. Που να ήξερα ότι θα πρέπει να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα; Ποιος μου το είπε αυτό στην αρχή;».

Στη συνέχεια, o ίδιος σχολίασε και τις πρώην δυο συνεργάτιδες του, Νάνσυ Παραδεισανού και Φλορίντα Πετρουτσέλι και την στάση που κράτησαν μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τηνΣπυροπούλου. «Αυτό λέγεται λίγο «οχιά». Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν "εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της". Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον εαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές», είπε το μοντέλο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ