Σταρόβας: Οι σκέψεις αυτοκτονίας & οι εφιάλτες για τα κιλά του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:15
4/9/2014

Σταρόβας: Οι σκέψεις αυτοκτονίας & οι εφιάλτες για τα κιλά του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Δημήτρης Σταρόβας στην τελευταία του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις σκέψεις αυτοκτονίας που έκανε λόγω χρεών, αλλά και τους εφιάλτες που βλέπει λόγω των κιλών του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο παρελθόν αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και η σκοτεινή εκείνη περίοδος τον έκανε να έχει ακόμη και σκέψεις αυτοκτονίας!

 "Σιγά σιγά τελειώνω με αυτή την ιστορία. Μπήκα μέσα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσό από μια επιχείρηση με μουσικά όργανα που είχα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχα σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσω. Με είχαν πνίξει τα χρέη. Τώρα όμως, που βλέπω τα πράγματα καθαρά θέλω να πω στον κόσμο να μην κάνει τέτοιες σκέψεις. Τα λεφτά θα στα πάρουν, την ψυχή δεν θα σου την πάρουν. Καταλαβαίνω αυτόν που φτάνει σε απόγνωση αλλά είναι γελοία πράξη η αυτοχειρία. Εμένα μου έδωσε κουράγιο η σκέψη της κόρης μου, η δύναμη που είχα μέσα μου. Έτσι ξαφνικά έγινε μέσα μου ένα «κρακ» και είπα «όχι, δεν θα χάσω τη ζωή μου για τα λεφτά» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια με μπόλικη δόση χιούμορ, χάρισμα άλλωστε που τον διακρίνει, μίλησε για τα κιλά του.

"Μέχρι τα 30 μου χρόνια ζύγιζα 78 κιλά, μετά τους «Άγαμους» άρχισα να παχαίνω. Δεν μπήκα ποτέ μέχρι τώρα στη διαδικασία να κάνω δίαιτα αλλά πλέον θέλω να αδυνατίσω και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Θυμώνω με τον εαυτό μου για τα κιλά μου. Έχω αρχίσει να έχω προβλήματα δυσλειτουργίας, βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου, τρέχω να τη σώσω και πέφτω ξερός στα δέκα μέτρα. Ήδη έχω περιορίσει αρκετά τη διατροφή μου και ενδέχεται τον χειμώνα να με δείτε και τεκνό. (γέλια) Πάντως, δεν το έπαιξα ποτέ ο ζεν πρεμιέ. Ίσα ίσα που πολλές φορές «χρησιμοποίησαν» τα κιλά μου σε δουλειές" δήλωσε.

Πηγή - συνέντευξη: περιοδικό Like 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ