Στα δικαστήρια Πάνια - Καρβέλας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:39
20/2/2014

Στα δικαστήρια Πάνια - Καρβέλας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τσικνοπέμπτης (20/2) η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας.

Ο λόγος; Συνδικάστηκαν στο πολυμελές πρωτοδικείο Αθήνας οι αγωγές που είχαν καταθέσει τόσο η Πάνια και ο Καρβέλας, όσο και οι αστυνομικοί για το επεισόδιο που είχε συμβεί το Νοέμβριο του 2008 στην Βάρης- Κορωπίου.Τότε, η υπόθεση είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, όπου το ζευγάρι δεν είχε σταματήσει με το πολυτελές τζιπ του, σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο.

 Αντίθετα, σύμφωνα με την δικογραφία, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια κινηματογραφική καταδίωξη και σύμφωνα με την αστυνομία, έθεσε σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς. Όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ο Νίκος Καρβέλας και η σύζυγός του αρνήθηκαν να υποβληθούν σε αστυνομικό έλεγχο κλειδώνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου. Ακολούθησαν τότε σκηνές απείρου κάλλους και η συνέχεια που δόθηκε στα δικαστήρια είχε αλληλοκατηγορίες και αλληλομηνύσεις.

Το πρωί της Τσικνοπέμπτης εκδικάστηκε το αστικό κομμάτι της υπόθεσης και οι αλληλοκατηγορίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. «Οι αστυνομικοί εμβόλισαν το αμάξι μας, κινδύνευσε η ζωή μας, συμπεριφέρθηκαν σαν τραμπούκοι και όχι σαν αστυνομικοί και μας έβγαλαν όπλο», κατέθεσε η Πάνια.

Από την πλευρά τους οι τέσσερις αστυνομικοί υποστήριξαν ότι «Δεν σταμάτησαν στο σήμα ελέγχου, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, παραβίασαν κόκκινο, μας εξύβρισαν και μας απείλησαν».

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ