Σπυροπούλου vs. Λιάγκα: Αυτή είναι η πρόταση του δικηγόρου του παρουσιαστή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:14
29/9/2016

Σπυροπούλου vs. Λιάγκα: Αυτή είναι η πρόταση του δικηγόρου του παρουσιαστή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες ημέρες συζητήθηκε στις δικαστικές αίθουσες η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη και ο δικηγόρος των δύο τελευταίων μίλησε στην εκπομπή La Biri Biri κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόταση που έχει κάνει για να λυθεί η υπόθεση εξωδικαστικά.  

«Στα αστικά δικαστήρια πρόβλεψη δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν είναι όπως είναι οι ποινικές διαδικασίες, όπου αμέσως δημοσιεύεται η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου. Εδώ μπορεί να κάνει 3-4 μήνες, έχει τύχει να περάσουν και 8 μήνες και ένας χρόνος που δεν έχουν εκδοθεί αποφάσεις. Άρα εκτίμηση για το πότε θα έχουμε την απόφαση στην αντιδικία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα, της Σάσας Σταμάτη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη.»

Και συνέχισε:

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τη δυνατότητα να αποσύρει την αγωγή και μάλιστα εγώ από την πρώτη στιγμή είπα, χωρίς αυτό να παρερμηνευτεί ότι αισθάνομαι ή διαισθάνομαι ότι θα χαθεί η υπόθεση γιατί πιστεύω ότι τα στοιχεία που προσκομίσαμε στο δικαστήριο είναι ισχυρά στην κατεύθυνση ότι ο Γιώργος Λιάγκας κι η Σταμάτη ουδέποτε με αυτά που είπαν προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη της κυρίας Σπυροπούλου.»

 

«Ουδέποτε είπαν πράγματα, τα οποία ήταν συκοφαντικά, ουδέποτε είπαν πράγματα, τα οποία είναι ψευδή και ουδέποτε είπαν γεγονότα, τα οποία είναι προσβλητικά ή αν θέλετε δυσφημιστικά για την κυρία Σπυροπούλου.

Η κυρία Σπυροπούλου είναι μια νέα κοπέλα ταλαντούχα, δεν είναι σωστό να ξεκινάει τη ζωή της κάνοντας αγωγές σε συναδέλφους της. Ο δρόμος που διάλεξε είναι μαραθώνιος για να μπορέσεις να σε αποδέχεται το κοινό και να σε βλέπει για πολλά χρόνια, όπως συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Χριστίνα Λαμπίρη. Γιατί βιάζεται να έρθει σε σύγκρουση με τους συναδέλφους της; 

Για αυτό εγώ πρότεινα στους δικούς μου εντολείς στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, ακόμα και τώρα να συντάξουμε ένα κείμενο, το οποίο θα είναι κοινής αποδοχής από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές, να το προσκομίσουμε στο δικαστήριο και να πούμε δεν επιθυμούμε την έκδοση αποφάσεως. Γιατί έτσι θα υπάρξει μια ειρήνευση ουσιαστική στις μεταξύ τους σχέσεις. Οι συνήγοροι της άλλης πλευράς, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι δικηγόροι, νομίζω ότι είναι στην ίδια κατεύθυνση με εμένα.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ