Σπαλιάρας: Δεν έχω φίλους | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:22
4/8/2014

Σπαλιάρας: "Δεν έχω φίλους"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα δεν βιώνει και την καλύτερη του φάση ο Γιάννης Σπαλιάρας αφού χώρισε λίγο πριν παντρευτεί αλλά όπως εξηγεί  και στο περιοδικό “Eγώ Weekly” δεν έχει και φίλους, ενώ πλέον πιστεύει πως όλοι είναι διπρόσωποι. 

«Πρόσφατα έφτασα ένα βήμα πριν από τον γάμο. Χωρίσαμε όμως με τη σύντροφό μου. Ήμουν πολύ ερωτευμένος», δήλωσε ο Σπαλιάρας.  Ενώ όπως συμληρώνει ο χωρισμός αυτός τον επηρεάσε:  «Ένιωθα βαθιά θλίψη και επιδίωκα να μένω περισσότερο μόνος μου. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο. Όταν χωρίζεις από έναν άνθρωπο που αγαπάς και τον χάνεις πια από τη ζωή σου, βιώνεις ένα μικρό θάνατο. Είναι πολύ οδυνηρό. Το έζησα στην τελευταία μου σχέση, όπως και σε άλλες παλαιότερα. Τώρα, όμως, είμαι στη φάση που έχω αρχίσει να συνέρχομαι».

«Δεν έχω φίλους. Είναι πολύ δύσκολη η αντρική φιλία, ειδικά στο χώρο μου. Νομίζω ότι έχει χαθεί το φιλότιμο», αναφέρει σε κάποια φάση  της συνέντευξης το μοντέλο, όταν τον ρωτούν τι λείπει από την ζωή του και, τονίζοντας ότι υπήρξαν άτομα που τον πρόδωσαν, καταλήγει «νομίζω ότι πλέον είναι όλοι διπρόσωποι! Όταν συναντώ έναν φυσιολογικό άνθρωπο, νιώθω σαν να έχω ανακαλύψει την Αμερική! Έχω βοηθήσει πολλούς και πίσω από την πλάτη μου μου έριχναν μαχαίρια. Όσο δυνατό στομάχι κι αν έχω, είναι σκληρό!», λέει και εμείς να ευχηθούμε να είναι μια φάση της ζωής του που θα περάσει γρήγορα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ