Σου παίρνω το παιδί και το όνομα... | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:21
21/5/2010

"Σου παίρνω το παιδί και το όνομα"...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Στις δικαστικές αίθουσες καταφεύγει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο επιχειρηματίας Χρήστος Ντούβλης, προκειμένου να διεκδικήσει την επιμέλεια του 5άχρονου γιου του από την εν διαστάσει σύζυγό του Μαριάννα αλλά και να της απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το επίθετό του.

Στις δικαστικές αίθουσες καταφεύγει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο επιχειρηματίας Χρήστος Ντούβλης, προκειμένου να διεκδικήσει την επιμέλεια του 5άχρονου γιου του από την εν διαστάσει σύζυγό του Μαριάννα αλλά και να της απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το επίθετό του.

Ο Χρήστος Ντούβλης έχει ήδη έρθει σε επαφή με γνωστό δικηγόρο ώστε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες που θα διευθετήσουν τα δύο αυτά θέματα, καθώς, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, δεν θέλει πλέον ο γιος του να μεγαλώνει με τη μητέρα του μετά την κυκλοφορία του επίμαχου DVD.

Στο όλο θέμα φαίνεται πως πρωτοστατεί η αδερφή του Σάντυ, η οποία ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με τη Μαριάννα, ακόμη και την περίοδο που το ζευγάρι ζούσε μαζί. Λέγεται πως ήταν αυτή που πίεσε τον αδερφό της να κινήσει άμεσα νομικές διαδικασίες, ενώ και η ίδια βρίσκεται σε διαρκή επαφή με νομικούς προκειμένου η οικογένεια Ντούβλη να χειριστεί ενωμένη την κατάσταση. Υπενθυμίζουμε πως Χρήστος και Μαριάννα Ντούβλη δεν έχουν πάρει επίσημα διαζύγιο, το οποίο ωστόσο θα εκδοθεί αυτόματα, όπως προβλέπει η ελληνική νομοθεσία.

Η απάντηση της Μαριάννας Ντούβλη
Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η απάντηση της Μαριάννας στο ΛΟΙΠΟΝ σχετικά με τις κινήσεις του εν διαστάσει συζύγου της: «Ας επιστρέψει πρώτα τα χρήματα που χρωστάει στη μητέρα μου και μετά να μιλήσει. Όσον αφορά το παιδί, έχει να το δει ένα χρόνο. Εκτός του ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα τηλέφωνο για να δει τι κάνει, δεν δίνει δραχμή για τα έξοδά του. Τις ανάγκες του παιδιού τις καλύπτει εξολοκλήρου η μητέρα μου».

Όσο για το θέμα της επιμέλειας, δεν κρύβει τα λόγια της: «Θα περάσει πάνω από το πτώμα το δικό μου και της μητέρας μου για να πάρει το παιδί. Δεν μπορεί να πάρει την επιμέλεια ο κύριος αυτός, γιατί δεν είναι ικανός να μεγαλώσει ούτε σκύλο! Αυτή την περίοδο έχει σχέση με μια κομμώτρια που περιμένει σε έξι μήνες το παιδί του. Ας κοιτάξει λοιπόν τη νέα του οικογένεια, αν και πολύ σύντομα θα αφήσει και αυτή ξεκρέμαστη, όπως έκανε με εμένα και το γιο του».

Όσον αφορά το επίθετο Ντούβλη, η Μαριάννα δηλώνει πως πρόκειται να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί: «Με αυτό το όνομα έχω γίνει γνωστή και δικαιούμαι από το νόμο να το κρατήσω. Ανατρέξτε στο παρελθόν και δείτε πόσες διαζευγμένες κυρίες διατηρούν το επίθετο του συζύγου τους».

Πώς αισθάνεται όμως απέναντι στο μικρό της γιο μετά την κυκλοφορία του DVD και όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την υπευθυνότητά της ως μητέρα; «Δεν με απασχολεί το τι λένε. Το λατρεύω το παιδί μου. Δεν το πέταξα ούτε σε κάδο σκουπιδιών ούτε το παράτησα σ’ ένα ίδρυμα, όπως κάνουν κάποιες άλλες. Είμαι ασπίδα προστασίας για το παιδί μου κι εγώ και η μητέρα μου. Είμαι 100 φορές μάνα για το μικρό».

Τέλος, όπως μας αποκάλυψε, έχει ήδη υπογράψει για δύο ακόμη αισθησιακές ταινίες με την εταιρεία Sirina, με την οποία έχει συμβόλαιο για 3 χρόνια. Τα γυρίσματα της επόμενης, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ