Σωτηροπούλου: Εξηγεί γιατί χώρισε με τον Αλεξάνδρου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:11
10/3/2014

Σωτηροπούλου: Εξηγεί γιατί χώρισε με τον Αλεξάνδρου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση ότι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χώρισαν πριν λίγους μήνες προκάλεσε έκπληξη σε πολύ κόσμο, αφού το ζευγάρι έμοιαζε ερωτευμένο.

 Και ήταν παντού και πάντα μαζί. Και για τους λόγους αυτούς απορήσαμε που έφτασαν στον χωρισμό. Αλλά τους λόγους μέχρι σήμερα δεν τους είχαμε μάθει.

 

Αλλά να είναι καλά η Σωτηροπούλου, που έστω και καθυστερημένα, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για το άδοξο τέλος της αταίριαστης σχέσης της με τον Αλεξάνδρου. Γιατί έχε υπόψη σου ότι το πρώην ζεύγος μπορεί να έμοιαζε απόλυτα ταιριαστό, στην πραγματικότητα όμως ήταν ντιπ αταίριαστοι. Αλλού γι αλλού, ένα πράγμα.

 

«Ο χρόνος που μένεις με έναν άνθρωπο δεν μετριέται από τις μέρες ή τις εβδομάδες, μετριέται με το τι έχεις νιώσει και μερικές φορές, όταν έχει νιώσει κάτι πάρα πολύ έντονο, που έρχεται μπαμ, ξέρεις ότι θα είναι συνήθως μικρή η διάρκειά του, όχι του συναισθήματος, αλλά της έντασης, σαν η μια μέρα να καταπίνει την άλλη... Οπότε δημιουργείται κάτι που είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά που δεν έχει μέλλον" δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Joy.

 

Και συνέχισε με τα... ακαταλαβίστικα:  " Νομίζω ότι και οι δυο το ξέραμε ότι δεν θα μείνουμε μαζί για πολύ, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, έχουμε διαφορετικές προσλαμβάνουσες, διαφορετικά ιδανικά και αξίες, διαφορετικούς στόχους, χωρίς να λέω ότι εγώ έχω δίκιο και ο Δημήτρης άδικο ή το αντίστροφο, αλλά η χημεία ήταν διαφορετική. Τα πράγματα τα οποία έχω προτεραιότητα δεν είναι δική του... τον εκτιμώ όμως, τον αγαπάω, ήταν επιλογή μου, και ήμουν δική του... δεν λέω ποτέ έκανα λάθος".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ