Σωτήρης Καλυβάτσης: Πήρα το σκάφος μου και ήρθα στην Αθήνα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:27
22/1/2010

Σωτήρης Καλυβάτσης: "Πήρα το σκάφος μου και ήρθα στην Αθήνα"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αντισυμβατικός, ειλικρινής και μοναδικός, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ ότι ζει στο σκάφος του στη μαρίνα Ζέας, εξηγεί πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά, ομολογεί ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο και με πολύ χιούμορ μας προτρέπει αν δεν τον βλέπουμε στο «Fatus Olus», τουλάχιστον να τον ακούμε!

από τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Αντισυμβατικός, ειλικρινής και μοναδικός, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ ότι ζει στο σκάφος του στη μαρίνα Ζέας, εξηγεί πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά, ομολογεί ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο και με πολύ χιούμορ μας προτρέπει αν δεν τον βλέπουμε στο «Fatus Olus», τουλάχιστον να τον ακούμε!

Εχεις άγχος για την τηλεθέαση; γιατί, αν θες, παίζεις σε μια... επικίνδυνη ζώνη. Απέναντι είναι η «Ζωή της άλλης», που χτυπάει πενηντάρια!

«Όποιος δεν θέλει να δει τη "Ζωή της άλλης" μπορεί να δει τη δική μου στον Alpha (Γέλια.). Μπορείς δηλαδή καν να μη με βλέπεις... μόνο να με ακούς!».

Σου αρέσει το «Ράδιο Αρβύλα»; Μοιάζει με αυτό που κάνατε πολλά χρόνια ως ΑΜΑΝ.

«Δεν έχει καμία σχέση με το ΑΜΑΝ».

Κι εκεί όμως κάνατε σάτιρα, καυτηριάζατε τα κακώς κείμενα...

«Ναι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το ΑΜΑΝ. Τα παιδιά κάνουν κάτι το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Σχολιάζουν τα βίντεο της επικαιρότητας. Στο ΑΜΑΝ δημιουργούσαμε εικόνα, εδώ δεν δημιουργούν, την κρίνουν. Άλλη φάση, άλλο έργο. Καλά το κάνουν. Έχουν το ύφος τους, τον τρόπο τους...Να είναι καλά».

Ήταν δύσκολο για σένα το διάστημα μετά τους ΑΜΑΝ, μέχρι να κάνεις ξανά το πρώτο σου βήμα;

«Μια χαρά ήταν. Ξεκουράστηκα, έψαξα να βρω τι θέλω και τι όχι, πήρα το σκάφος μου και κατέβηκα στην Αθήνα!».

Φαντάζομαι το λες μεταφορικά...

«Όχι, κυριολεκτικά!».

Τι εννοείς;

«Ήρθα με το ιστιοφόρο μου από τη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά μένω στο σκάφος. Δεν μένω στη στεριά ακόμα. Είμαι 2 χρόνια στη μαρίνα Ζέας και περνάω μια χαρά».

Μου κάνει εντύπωση το πόσο αντισυμβατικός είσαι. Είσαι αναγνωρίσιμος, πρωταγωνιστείς στην τηλεόραση και ζεις στο σκάφος σου!

«Χαίρομαι που σ’ αρέσει. Κάν’ το κι εσύ" Μην κολλάς. Δεν υπάρχουν "πρέπει" στη ζωή. Καθένας φτιάχνει τη ζωή του όπως θέλει. Όλα τα υπόλοιπα είναι στερεότυπα. Για να επιβεβαιώνονται πρέπει να υπάρχουν οι εξαιρέσεις».

Έχεις φτάσει ποτέ ένα βήμα πριν από το γάμο; Είπες «αξίζει αυτή η γυναίκα να το κάνω»;

«Μπορεί να άξιζε μια γυναίκα, επειδή όμως εγώ δεν άξιζα, γι’ αυτό δεν το έκανα».

Πες μου, τώρα, ότι είσαι δύσκολος στις σχέσεις;

«Έχω τις ιδιαιτερότητές μου. Είμαι free και χύμα και... να περνάμε καλά».

Έχεις βγάλει χρήματα στη διάρκεια της πορείας σου;

«Βέβαια. Και συνεχίζω να βγάζω».

Τα τρως ή τα κρατάς;

«Τα τρώω. Γι’ αυτό δεν τα βγάζουμε; Για να τα φάμε!».

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα;

«Τίποτα. Έχω τους φίλους μου, το σκάφος μου, τη δουλειά μου και όλα καλά. Δεν ενοχλώ κανέναν και δεν θέλω να με ενοχλούν».

Μέχρι πρόσφατα βρισκόσουν απέναντι και από τους πρώην συνεργάτες σου, τον Κανάκη και τον Σερβετά...

«Τι να κάνουμε... έτσι είναι η ζωή! Κάποτε ήμασταν παρέα, τώρα είμαστε απέναντι. Χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό. Πρώτα απ’ όλα δεν συγκρίνονται τα πράγματα. Είναι εντελώς διαφορετικό με αυτό που κάνω εγώ».

Τελικά, έχεις βρει το... λιμάνι σου ή ακόμα το ψάχνεις;

«Στα λιμάνια δένω κάποια στιγμή. Αλλά θα ταξιδεύω σε όλη μου τη ζωή. Μέχρι να... ψοφήσω θα ταξιδεύω, αλλιώς δεν έχει νόημα για μένα η ζωή».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ