Σοκαριστική αποκάλυψη από Νίνο: Πήγαν να με σκοτώσουν! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:35
24/6/2015

Σοκαριστική αποκάλυψη από Νίνο: Πήγαν να με σκοτώσουν!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση έδωσε ο Νίνο για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, όσα λέει, έχουν ενδιαφέρον. Έτσι και αυτή τη φορά, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ, ότι όλα αυτά τα χρόνια πήγαν να τον σκοτώσουν!

 

Ο Νίνο μίλησε για τη δημοσιότητα και αν παρασύρθηκε από αυτήν.

 

«Αέρας είναι. Φυσάει. Σε παρασέρνει καμιά φορά και μετά σε ξαναφέρνει πίσω. Σίγουρα στην αρχή ήταν κάτι περίεργο. Βλέπεις πολλά, δεν είναι όπως τα φανταζόσουν, προσπαθείς να προσαρμοστείς. Έρχεται η μεγάλη δημοσιότητα, σε αποθεώνουν, μετά σε βρίζουν, μετά λέμε πάλι καλά λόγια. Τελικά αποφάσισα ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, αλλά με το να βγάζω καλά τραγούδια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 


Και συνέχισε, με το αν πλέον δεν τον αγχώνει τίποτα

 


«Κοίταξε, έχω περάσει κάποιες καταστάσεις τρελές που δεν διαχειρίζονται. Δεν θέλω να αναφέρομαι συνέχεια και να γίνονται τίτλοι στα sites. Έχω περάσει επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν ξέρει κανείς τι σημαίνει να δίνεις όση δημοσιότητα μπορείς σε ένα παιδί 20 ετών. Από το πουθενά, σε ένα βράδυ, είχα 100% δημοσιότητα, χωρίς δουλειά. Ήταν τρομερά δύσκολο για μένα. Τα έχασα. Ευτυχώς είχα την τύχη, τον Θεό και τον κόσμο μαζί μου, όπως και καλά τραγούδια και έφτασα ως εδώ. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πήγαν να με σκοτώσουν. Ούτε αυτό διαχειρίζεται. Δεν μπορείς να κοιμηθείς και να πεις «καληνύχτα». Δεν τα ξεπερνάς ποτέ, είναι σταθμοί. Θέλω να καταλήξω ότι δεν φοβάμαι τίποτα. Μπορώ να ζήσω παντού και σε οποιαδήποτε συνθήκη. Δεν έχει σημασία που βρίσκεσαι αλλά πως αισθάνεσαι. Είμαι και του σαλονιού, είμαι και του αλωνιού. Είμαι παντός καιρού» είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ