Σοκάρει ο Ζαμπούνης: Η κοκαΐνη & η ομοφυλοφιλία | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:00
24/3/2016

Σοκάρει ο Ζαμπούνης: Η κοκαΐνη & η ομοφυλοφιλία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello που κυκλοφορεί, υπήρξε ο Χρήστος Ζαμπούνης. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μιλώντας για τις προσωπικές αποκαλύψεις που έκανε πριν δύο χρόνια σις «Ιστορίες ενός Παιδήλικα»ο Ζαμπούνης παραδέχεται:

«Ήταν μια διαδικασία ενδοσκόπησης και ψυχοθεραπείας. Όταν μας συμβαίνει κάτι κακό- και σε μένα έτυχαν πολλά μαζεμένα- υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης: κατάθλιψη, εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και αυτοκτονία. Επειδή έχω προϋπηρεσία στις δυσκολίες, μπόρεσα να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη γράφοντας. Αντίθετα, την προηγούμενη φορά, όταν είχα ένα δύσκολο χωρισμό μ,ε τη μητέρα της κόρης μου στη Γαλλία, κι εκείνη εξαφανίσθηκε στην Αμερική, έπεσα στα ναρκωτικά. 

Τα έκοψα όταν ξαναβρέθηκε το παιδί. Ήταν μεγάλο μάθημα». 

 

Όσο για το πόσο κράτησε η εξάρτηση από την κοκαΐνη, ο Ζαμπούνης παραδέχεται: 

«Δύο χρόνια μέχρι να βρεθεί το παιδί... Δίστασα να γράψω για τα ναρκωτικά, θα μπορούσα να μην το κάνω καθώς ζούσα στη Γαλλία και κανείς δεν γνώριζε για τη χρήση κοκαΐνης. Το έβαλα τελικά γιατί έστω κι ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες να έλεγε 'Πως τα σταμάτησε αυτός, ας το κάνω κι εγώ».

Εν το μεταξύ, ο Ζαμπούνης μιλά και για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και το φλερτ που έχει δεχτεί από gay και αποκαλύπτει την άποψή του και για τη δημόσια εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου:

«Ασφαλώς και μετά λύπης μου διαπιστώνω και διαπιστώνουν ότι είμαι στρέιτ (οι gay που τον φλερτάρουν). Νομίζω πως μετά την πρωτιά του Γλέτσου, ουδείς θα ασχοληθεί με τον δεύτερο, τρίτο ή τον τέταρτο που θα κάνει παρόμοιες αποκαλύψεις».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ