Σοκάρει ο Ψάλτης: Έφτασε κοντά στον θάνατο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:54
30/5/2013

Σοκάρει ο Ψάλτης: Έφτασε κοντά στον θάνατο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε μίλησε ο Στάθης Ψάλτης, ωστόσο για πρώτη φορά οι αποκαλύψεις που κάνει, σοκάρουν.

Εξάλλου, ο αγαπημένος ηθοποιός εξηγεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αναφέροντας ότι ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου.

 

«Ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου. Δεν έφυγε ούτε στιγμή η Χριστίνα από δίπλα μου. Όποτε έβγαινε από τον θάλαμο δάκρυζα, σκεπτόμενος πώς θα την αφήσω μόνη αν φύγω από τη ζωή», εξομολογείται.

 

Και συνεχίζει: «Δεν φοβόμουν καθόλου τον θάνατο. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα αφήσω αυτό το πλάσμα. Είχα έντονα στη σκέψη μου πώς θα της φερθούν σε αυτό το επάγγελμα αν... έφευγα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε. Μου έδωσε «ανάσταση εκ νεκρών». Θεωρούσα ότι θα φύγω. Δεν το φοβόμουν, απλώς περίμενα παράλληλα τη βοήθεια του Θεού».

 

Ωστόσο, λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τον «Γολγοθά» του Ψάλτη και ο ίδιος εξηγεί για ποιο λόγο δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η περιπέτεια του, επιλέγοντας μάλιστα να δώσει τη μάχη για τη ζωή σε μία άγνωστη κλινική.

 

 «Αυτό οφείλεται σε μένα. Πήγα σε μια άγνωστη κλινική και είχα δώσει ρητή εντολή να μην μάθει κανείς τίποτα. Ήμουν πολύ άσχημα. Ευτυχώς το ξεπέρασα. Δοξάζω το Θεό, γιατί από εκεί κρεμόμουν για να ζήσω. Δεν ήθελα να αφήσω τη Χριστίνα μου μόνη της»

 

Συνέντευξη: ΕΓΩ Weekly

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ