Σοκάρει ο Βαλτινός με τις αυτοκτονικές του σκέψεις | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:18
8/1/2014

Σοκάρει ο Βαλτινός με τις αυτοκτονικές του σκέψεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα γηρατειά, την ανημποριά και τις φοβίες που έχει. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο καταξιωμένος ηθοποιός παραδέχεται ότι τα παραπάνω είναι η μεγάλη του φοβία και δε διστάζει να αποκαλύψει πώς σκέφτεται να το αντιμετωπίσει.

«Φοβάμαι πάρα πολύ τα γηρατειά. Δεν τα θέλω καθόλου. Δεν θέλω την ανημποριά και το φόρτωμα στους άλλους. Θα ήθελα να βρω τη δύναμη να φύγω μόνος μου. Να βρω έναν τρόπο να πεθάνω. Να βρω τη δύναμη να αυτοκτονήσω… Ακόμα και τώρα που είμαι ενεργός σε όλους τους τομείς – στη ζωή, στη δουλειά, στην προσφορά, στα παιδιά μου – εάν πρόκειται αύριο να περάσω στην ανημποριά, έχω σκεφτεί ακόμα και τις κινήσεις που θα προηγηθούν της… αποχώρησής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε:  «Θα τακτοποιούσα τις εκκρεμότητές μου πριν τις αφήσω, ώστε να μην βασανίσω μετά τους δικούς μου. Θα έκλεινα όλες μου τις υποχρεώσεις, θα πέταγα ότι περιττό μάζευα για να με συντροφεύει στη ζωή, θα ζητούσα συγγνώμη για τον πόνο που ίσως προξενούσα σε κάποιους και ύστερα θα αποχαιρετούσα τον κόσμο λίγο καλυμμένα για να μην τον σοκάρω. Δε θα μπορούσα να αντέξω τη ζωή χωρίς ζωή», είπε. 

Πηγή: Real News

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ