Σοκάρει η Χατζίδου με τη δήλωση για τα κιλά της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:12
13/6/2016

Σοκάρει η Χατζίδου με τη δήλωση για τα κιλά της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε η Ελένη Χατζίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και στις υπερβολές που έκανε στη διατροφή της. 

Γιατί μπορεί εσύ να τη βλέπεις έτσι κορμάρα - υπήρξε μικρή και αθλήτρια του στίβου - αλλά η Ελένη έφτασε σε σημείο... σοκ... έτρωγε ασταμάτητα μέχρι να ξεχειλώσει!

 

 

 «Μικρή έκανα στίβο, ήμουν αθλήτρια στο άλμα εις ύψος. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ στα κιλά μου. Όσο περνούν τα χρόνια, όμως, διαπιστώνω ότι χάνω πιο δύσκολα βάρος και γι’ αυτό προσέχω. Κατά τα άλλα, μου αρέσει το σφιχτό σώμα, δεν θέλω να είμαι κοκαλιάρα. Θέλω απλά να χωράω στα ρούχα μου. Κάνω 3 – 4 φορές την εβδομάδα TRX, αλλά και ασκήσεις με λάστιχα και βάρη, ενώ πάω για τρέξιμο στο στίβο. Με το φαγητό, δεν είμαι υστερική. Μια περίοδο, όμως, ξέφυγα λόγω του Άρη που κάνει τρεις ώρες προπόνηση τη μέρα και, ως άντρας, τρώει απίστευτες ποσότητες. Για ένα διάστημα έτρωγα ό,τι έτρωγε κι εκείνος και είχα πάρει έξι κιλά. Έτρωγα μέχρι να ξεχειλώσω, μετά κατάλαβα πως αυτό είναι πρόβλημα και αποφάσισα πως έπρεπε να συμμαζευτώ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

 

Και μας... σόκρα το girl! Μα είναι δηλώσεις αυτές;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ