Σοκάρει η κόρη του Βουλγαράκη: Έπαιρνα αντικαταθλιπτικά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:57
26/8/2014

Σοκάρει η κόρη του Βουλγαράκη: "Έπαιρνα αντικαταθλιπτικά"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα σε αντίθεση με τα παιδιά των περισσότερων πολιτικών, δεν εφάρμοσε το... μήλο κάτω από τημηλιά, επιλέγοντας να τραβήξει διαφορετικό δρόμο αό αυτόν της πολιτικής.

Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην υπουργού είναι μία ανερχόμενη τραγουδοποιός, με ένα ιδιαίτερο γρέζι στη φωνή και μία πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα. Και για πρώτη φορά μιλά για την οικογένεια της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν όταν πριν λίγα χρόνια ξέσπασε το πολιτικό σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που αφορούσε και τους γονείς της.

Η Παυλίνα παραδέχεται ότι την περίοδο εκείνη είδε τους γονείς της να καταρρέουν. "Η ζωή μού έμαθε πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Ήταν σκοτεινά τα χρόνια που ξέσπασε το σκάνδαλο... Η φοβία που είχα με τον κόσμο υπήρχε, όμως τότε εκτροχιάστηκε το πρόβλημά μου. Είχα απομονωθεί και, όταν έβγαινα, μου ήταν δύσκολο" παραδέχεται.

Και συνεχίζει: "Τα πράγματα ήταν τόσο εκτός ορίων εκείνη την περίοδο. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες... Ήξερα, όμως, ότι, μόλις σταθούν στα πόδια τους, θα στενοχωρηθούν και οι ίδιοι για πράγματα που μπορεί να είχαν κάνει σ' αυτό το διάστημα". Ενώ λίγο παρακάτω δηλώνει: "Εκεί που είχα συνηθίσει τους γονείς μου να είναι άτρωτοι και δυναμικοί, τους έβλεπα να καταρρέουν. Έπρεπε ως μεγαλύτερο παιδί να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου".

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η νεαρή τραγουδοποιός, η έκταση που πήρε το θέμα, έπληξε σοβαρά τον ψυχισμό της. "Παλιά, το σπίτι ήταν ένα πένθος. Τα φώτα ήταν πάντα σβηστά. Η μόνη μου διέξοδος ήταν η ψυχίατρός μου. Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά. Δεν μπορώ να πω ότι μάθαινα κάτι, ήμουν σαν ρομπότ" αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Πηγή - συνέντευξη: Καθημερινή

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ