Σοκάρει η αποκάλυψη του Ρήγα: Έχει κάνει τη διαθήκη του! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:42
28/7/2016

Σοκάρει η αποκάλυψη του Ρήγα: Έχει κάνει τη διαθήκη του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, αυτες έχουν σίγουρα ενδιαφέρον. Ο καταξιωμένος και πολυτάλαντος ηθοποιός και σκηνοθέτης διακρίνεται για την ειλικρίνεια του, που μερικές φορές είναι ικανή να... σοκάρει!

Το ίδιο συμβαίνει και με τη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, όπου ο Ρήγας για πρώτη φορά εξηγει γιατί στα 51 του αποφάσισε να αλλάξει, ποια ήταν η κομβική αυτή στιγμή της ζωής του, ενώ μιλά για το θάνατο, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη κάνει τη διαθήκη του!

 

"Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, όταν ακούς ότι έχεις κάτι που οι γιατροί το θεωρούν σοβαρό και μπαίνεις για να κάνεις μια δύσκολη επέμβαση, σκέφτεσαι διάφορα πράγματα. Έλεγα στον εαυτό μου: «Και αν πεθάνεις τώρα, τι θα συμβεί;». Από την άλλη, έζησα 30 χρόνια, από τα 20 μέχρι τα 50, πολύ γεμάτα. Θεωρώ ότι ήμουν από τους ευλογημένους που έζησαν πολύ έντονα τις καταστάσεις, στο κόκκινο. Δουλειές, επιτυχίες, αποτυχίες, σουξέ, έρωτες, καταδικασμένους έρωτες, πατώματα, κραιπάλες, καλές στιγμές. Μια ζωή γεμάτη. Και έτσι θέλω να συνεχίσω να ζω", εξομολογείται.

Και προσθέτει: "Είμαι εξαγριωμένος και θυμωμένος με την έννοια του θανάτου. Εγώ δηλαδή θα καώ στη Βουλγαρία και θα τελειώσουν όλα για μένα. Αν δεν γίνει θα σηκωθώ από τον τάφο. Το έχω δηλώσει ρητώς και το έχω βάλει και όρο στη διαθήκη μου. Θέλω να καώ, δεν θέλω να μπω καθόλου σε εκκλησία. Δεν πιστεύω σε όλα αυτά".

 

Στην ερώτηση αν δεν πιστεύει ότι υπάρχει ανώτερη δύναμη από εμάς, δηλώνει κατηγορηματικά:

"Όχι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν πιστεύω σε τίποτα. Και δεν έχει να κάνει με την οργανωμένη θρησκεία, είμαι κυνικά μηδενιστής. Πιστεύω ότι είμαστε εντελώς τυχαία αποτελέσματα της μαμάς και του μπαμπά μας. Ήρθαμε, υπακούμε στους νόμους της φύσης, που είναι γέννηση, ακμή, παρακμή, φινάλε και γεια σας. Βαυκαλιζόμαστε οι άνθρωποι γιατί έχουμε την αγάπη και τον έρωτα που δεν υπάρχει σε όλο το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο. Και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Αλλά από την άλλη θεωρώ πως ότι είναι να μας συμβεί, συμβαίνει εδώ".

Και αποκαλύπτει ότι έκανε τη διαθήκη του στα 50 του!

"Και άργησα. Είναι όλα κανονισμένα. Πού θα πάνε τα χρήματα, τα διαμερίσματα, τα πάντα. Εδώ και τέσσερα χρόνια. Μπορεί να μου τύχει οτιδήποτε", λέει.

Και ας ακούγεται λίγο μακάβριο...

"Τακτοποιημένο είναι. Δεν θέλω να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που θα ταλαιπωρούνται από μένα. Σου είπα, είχα μια γεμάτη ζωή και θέλω να έχω και άλλη, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου το φινάλε", τονίζει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ