Σοκ! Τραγουδιστής ίνδαλμα στο νοσοκομείο από... ερωτικό βοήθημα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:37
8/10/2013

Σοκ! Τραγουδιστής ίνδαλμα στο νοσοκομείο από... ερωτικό βοήθημα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος έχει προκληθεί με το δημοσίευμα της Espresso, για τις... σεξουαλικές περιπέτειες τραγουδιστή ινδάλματος τόσο στη νεολαία όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες, από ατύχημα που είχε με ερωτικό βοήθημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος λαοφιλής αοιδός, βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του με σεξουαλικό βοήθημα. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και η εισαγωγή στο νοσοκομείο, λόγω της ιδιαιτερότητας  του ατυχήματος, έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όπως διαβάζουμε, η περίπτωση του τραγουδιστή, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality,  άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές. Μάλιστα, μόλις τον εξέτασαν, έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε σε μονόκλινο δωμάτιο για δύο μέρες.

Ο 29χρονος τραγουδιστής αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις νεαρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες, λόγω της λαϊκής του φωνής.

Πηγή: Espresso

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ