Σοκ! Πόσο κοστίζει το 1ο τραπέζι πίστα για Ρουβά στη Μύκονο; [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:07
15/7/2016

Σοκ! Πόσο κοστίζει το 1ο τραπέζι πίστα για Ρουβά στη Μύκονο; [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στις 27 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει συναυλία στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Rakkan, στην παραλία Καλό Λιβάδι και μέσα από την εκπομπή «Με το Καλημέρα» μάθαμε πόσα πρέπει να βγάλει κανείς από την τσέπη του για να δει από κοντά το μουσικό υπερθέαμα που έχει υποσχεθεί ο εθνικός μας Sakis.

Πριν ξεκινήσουμε να λέμε τιμές και σε πιάσει η καρδιά σου, να διευκρινίσουμε πως ο Ρουβάς ζήτησε από τους υπευθύνους να υπάρχουν ζώνες στις οποίες θα μπορεί να πάει και ο μέσος Έλληνας τουρίστας και όχι να είναι όλες οι τιμές απλησίαστες, κάτι που θα άφηνε απέξω τον πολύ κόσμο.

 

Βαθιά ανάσα και ξεκινάμε... 

Στη ζώνη Α'  και σε απόσταση μόλις 25 μέτρων από τη σκηνή, θα υπάρχουν  μόνο 8 τραπέζια των 12 ατόμων με ελάχιστη κατανάλωση 8.000 ευρώ κι όπως καταλαβαίνεις θα προορίζονται για όσους τα έχουν και τα παραέχουν. 

 

Με 7.000 Ευρώ ελάχιστη κατανάλωση, μπορεί να κάτσει κανείς στα 8 τραπέζια της Β’ ζώνης γύρω γύρω από τη σκηνή με το μενού να είναι το ίδιο με τη ζώνη Α'.

Η αμέσως πιο κάτω τιμή στην επόμενη ζώνη που αποτελείται από 20 τραπέζια είναι 5.000 ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ το άτομο. 

 

Ναι, ξέρουμε σε έχει πιάσει η καρδιά σου... Για να δούμε τώρα και οι κοινοί θνητοί που μπορούν να κάτσουν ή καλύτερα να σταθούν.

Υπάρχει Ζώνη Θ’ με 60 τραπέζια των 10 ατόμων κι υποχρεωτική κατανάλωση 40 ευρώ το άτομο, με ένα μπουκάλι βότκα, ενώ όσοι θα ψηφίσουν όρθιο για τον οποιοδήποτε λόγο, θα υπάρχει ειδική ζώνη με συνολική χωρητικότητα 3.000 ατόμων και τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ