Σοκ: Ο Κωστέτσος γυμνός στην ντουζιέρα του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:23
12/8/2013

Σοκ: Ο Κωστέτσος γυμνός στην ντουζιέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε τους celebrities του τόπου να ανεβάζουν στα social media προσωπικές φωτογραφίες τους.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μάλιστα, κάποια μοντέλα, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες και ηθοποιοί προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και μας "βομβαρδίζουν" με άκρως σέξι και αισθησιακές "αυθόρμητες" φωτογραφίες τους. Και τη μόδα αυτή - αλίμονο μας - φαίνεται ότι είπε να ακολουθήσει και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος ανέβασε στο Instragram φωτογραφίες του μέσα στην ντουζιέρα.

Σόκι, σόκι και δέος λέμε με τον γυμνό Βασίλειο να ποζάρει έχοντας πάρει ένα ύφος που τα λόγια και οι λέξεις είναι φτωχά να το περιγράψουν. Κι επειδή οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι πραγματικά ίσα με χίλιες λέξεις, σε αφήνουμε να απολαύσεις γυμνό Κωστέτσο στην ντουζιέρα του σε μία... καλλιτεχνική και... αυθόρμητη φωτογράφηση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ