ΣΟΚ: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε το χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:15
2/7/2015

ΣΟΚ: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε το χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια κατόπιν του μυστικού τους γάμου, το αγαπημένο μουσικό ζευγάρι, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. 

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ευρυδίκη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook όπου τόνισε:

Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης , έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο . Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι. 
Ευρυδίκη

 

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν έχει ακόμα σχολιάσει σχετικά με το χωρισμό του από την Ευρυδίκη. 

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε με αφορμή ένα τραγούδι, άφησε να περάσουν επτά χρόνια για να προβούν σε πολιτικό γάμο. Ο Κοργιαλάς σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε σχολιάσει: 

«Ήμαστε μαζί 7 χρόνια, όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Ξέρεις..αφήσαμε να περάσει η επταετία! Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοια φόρτιση στο Δημαρχείο. Επειδή έχω ξαναπαντρευτεί, αλλά σε εκκλησία και ξέρω πώς είναι, τα λόγια που σου λένε στο Δημαρχείο δεν διαφέρουν καθόλου από εκείνα της εκκλησίας».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ