Σοκ για Βαρθακούρη: Κάηκε το σπίτι του! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:30
18/3/2015

Σοκ για Βαρθακούρη: Κάηκε το σπίτι του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μία αναποδιά μετά την άλλη βρίσκει τον Χάρη Βαρθακούρη αυτή την περίοδο. Ο τραγουδιστής, ο οποίος την Τρίτη (17/3) υπεβλήθη σε επέμβαση θυροειδούς, πριν λίγες μέρες έζησε το απόλυτο σοκ.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το σπίτι που μένει με την οικογενειά του καταστράφηκε από φωτιά! Σύμφωνα με το περιοδικό YOU, o Βαρθακούρης με την οικογένεια του - ευτυχώς - απέφυγαν τα χειρότερα, αφού την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκονταν μακριά από το σπίτι τους.

Ο τραγουδιστής, η σύζύγος του και οι δύο κόρες τους είχαν επισκεφθεί το σπίτι του πεθερού του Βαρθακούρη, όταν το σπίτι τους στα βόρεια προάστια τυλιγόταν στις φλόγες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η φωτιά κατέστρεψε όλες τις οικιακές συσκευές και τα υπάρχοντα της οικογένειας, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τη ριζική ανανέωση του σπιτιού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ