Σοκ: Έφτασε κοντά στο θάνατο η Κοκκίνου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:51
27/8/2013

Σοκ: Έφτασε κοντά στο θάνατο η Κοκκίνου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία αγνωστη περιπέτεια με την υγεία της αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έφτασε κοντά στο θάνατο. Η τραγουδίστρια βρεθηκε στην εντατική και όπως λέει, κινδύνεψε σοβαρά η ζωή της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Υπήρξε στιγμή που δεν ήξερα αν θα βγω ζωντανή από την εντατική. Ήταν το 2001, που έπαθα ταυτόχρονα λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Έμεινα τρεις μέρες στην εντατική και δέκα στο νοσοκομείο και ευτυχώς βγήκα καλά, αλλά πρησμένη από την κορτιζόνη», αποκαλύπτει στο περιοδικό People.

Και η περιπέτεια δε σταμάτησε εκεί. «Δύο χρόνια αργότερα, νοσηλεύτηκα και πάλι για πέντε μέρες. Το 2008, έγκυος στον Αλέξανδρο , ενώ κάναμε γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Πες μου ένα ψέμα», σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ψυχικό, έπαθα κρίση άσθματος από την σκόνη και την υγρασία και βρέθηκα πάλι στο νοσοκομείο» αποκάλυψε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ