Σοκ: Διάσημος τραγουδιστής έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:06
1/10/2012

Σοκ: Διάσημος τραγουδιστής έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία δυσάρεστη είδηση με πρωταγωνιστή πολύ διάσημο τραγουδιστή, ο οποίος την δεκαετία κυρίως του ‘90 μεσουρανούσε δισκογραφικά, ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη».

 Σύμφωνα με την εκπομπή, η μοίρα επεφύλαξε για τον εν λόγω τραγουδιστή, την χειρότερη εξέλιξη. Τα τελευταία χρόνια, τα προβλήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Οικονομικά πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, ενώ κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες που έκανε, όχι μόνο δεν του βγήκαν, αλλά λόγω κρίσης, μπήκε και μέσα, έχοντας πλέον τεράστια προβλήματα και πολλές εκκρεμότητες.

 

Και σαν να μην του έφταναν τα επαγγελματικά, ήρθε ο επεισοδιακός χωρισμός με τη σύζυγό του, που για μήνες απασχόλησε τη δημοσιότητα. Μάλιστα την περίοδο εκείνη, ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει μία... επιθετική στάση.  Μετά το διαζύγιό του αποφάσισε να εγκαταλείψει την  Ελλάδα, όπου έμενε κι εργαζόταν στο εξωτερικό.

 

Δυστυχώς, η μοίρα δεν είχε τελειώσει μαζί του και μία οικογενειακή τραγωδία , έρχεται να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Ο τραγουδιστής επέστρεψε αναγκαστικά στην Ελλάδα, αλλά η αντίστροφη μέτρηση είχε πλέον ξεκινήσει. Όπως ακούσαμε στην «Μελέτη», άρχισε να αναπτύσσει έντονες φοβίες, ενώ αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του. Από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης. Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Όσο για την πρώην σύζυγό του; Μάλλον δεν έχει ξεχάσει τις άσχημες αναμνήσεις του διαζυγίου και του γύρισε την πλάτη. Ειδικά, σε ο, τι αφορά τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει εκείνος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ