Σοκ: Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Φώτη στα «Εγκλήματα»! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:56
10/9/2015

Σοκ: Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Φώτη στα «Εγκλήματα»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη σειρά, «Εγκλήματα» ως Φώτη και τον απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα μέσα από τις επαναλήψεις. Ωστόσο, ο Σταύρος Μαυρίδης πέρασε δύσκολες οικονομικά στιγμές και έφτασε μέχρι το σημείο να προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του!

Σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό μιλά για τις δύσκολες εκείνες στιγμές.

 

«Αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Είχα ένα μαχαίρι και λέω "δεν κόβω τις φλέβες μου"; Μόλις, όμως, είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα “θα ζήσω”! Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000 – 4.000 ευρώ. Αξίζει να δώσεις μια νέα μάχη και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας», εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Yes».

 

 

Όπως εξηγεί ο αγαπημένος ηθοποιός, αφορμή για να φτάσει σε οριακό σημείο, στάθηκε η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα που ακολούθησαν.

 

 «Δεν άντεχα να κοιτάω το ταβάνι, να βλέπω τηλεόραση χωρίς να έχω κάτι να κάνω, ενώ μέχρι τότε δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να πρέπει να μετράω τα ψιλά για τα τσιγάρα και να έχω και τον ΕΝΦΙΑ. Έχασα το χαμόγελο μου, δεν είχα όρεξη να βγω από το σπίτι! Ήμουν στην αυλή μου στη Σαλαμίνα και δεν ήθελα να επικοινωνήσω με κανέναν. Κάποια στιγμή, όμως, είπα πως πρέπει να σηκωθώ, πρέπει να παλέψω να σταθώ στα πόδια μου, γιατί η μισή Ελλάδα και παραπάνω είναι σε αυτή την κατάσταση. Έτσι, λοιπόν, άρχισα να χτυπάω πόρτες».

Και προσθέτει:

«Ήταν τόσο δύσκολη η φάση της ανεργίας που με έφερε στα όρια της κατάθλιψης. Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος κάπου αλλού και, κάποια στιγμή, και αυτό σταμάτησε λόγω περικοπών. Οι απολύσεις στην Ελλάδα είναι καθημερινό φαινόμενο. Έτσι, λοιπόν, έγινα προσωρινά γκαρσόνι, κάτι που με έσωσε από μια πιθανή αυτοκτονία. Είναι πραγματικά συνταρακτικό και συγκλονιστικό. Έναν χρόνο χτυπούσα πόρτες, είτε σε βενζινάδικα, είτε οπουδήποτε. Παρότι είχα κλείσει και μια θεατρική παράσταση, μου είπαν "δεν μπορούμε να σε πληρώσουμε γιατί δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί"».

 

 

Κι έστειλε το δικό του μήνυμα. «Με θέληση και πείσμα όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Η ζωή, άλλωστε, είναι πολύ πιο δυνατή από τον οποιονδήποτε θάνατο», είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ