Σοφία Παυλίδου: Τι συμβαίνει πραγματικά με το διαζύγιό της με το Φερεντίνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:48
13/2/2017

Σοφία Παυλίδου: Τι συμβαίνει πραγματικά με το διαζύγιό της με το Φερεντίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις όσον αφορά τον πολύκροτο χωρισμό της από το διάσημο παρουσιαστή. Αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος αποτελούσαν ένα αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz και το διαζύγιό τους μας στενοχώρησε. Ωστόσο σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε η γλυκιά ηθοποιός στο ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά» τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Διαζύγιο δεν το λέω, γιατί δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Το λέω χωρισμό… Είμαι δίπλα στον Χρήστο και εκείνος είναι δίπλα μου και στα παιδιά μας. Ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού για την εξέλιξή μας, για να μας πάει μπροστά. Δεν είναι κάτι που με στεναχωρεί και δεν είμαστε σε μαλώματα και δύσκολες καταστάσεις».

Και βέβαια σπεύδει να διευκρινίσει: «Με τον Χρήστο δεν έχουμε κάνει καν αίτηση διαζυγίου. Δεν έχουμε πάει σε δικηγόρο».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ