Σοφία Παυλίδου: Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη για το δικό μου περιστατικό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:20
15/11/2021

Σοφία Παυλίδου: "Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη για το δικό μου περιστατικό"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσα είπε στην Ελένη Τσολάκη

Καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, το διαζύγιο της με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά τις καταγγελίες στο θέατρο.

"Τα αγόρια μου είναι πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο. Ο ένας έχει περάσει στη Λάρισα κι ο άλλος στην Αθήνα κι επειδή η σχολή είναι πιο κοντά στον πατέρα του, έχει μετακομίσει εκεί. Η μοναξιά είναι απολαυστική γιατί απολαμβάνω πια απενοχοποιημένα πια τον ελεύθερο χρόνο μου και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Ο χωρισμός ήταν μια συνειδητοποιημένη απόφαση. Δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να το πάρω απόφαση και να το αρθρώσω. Είναι λίγο πιο δύσκολο όταν είσαι με έναν επώνυμο άνθρωπο και πέφτουν τα φώτα πάνω σου. Μου φαίνεται ότι είναι μακρινά όλα αυτά, γιατί έχουν περάσει και έξι χρόνια αλλά όλα τα πράγματα έχουν τις δυσκολίες τους", είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου. 

Ο Ίαν Στρατής μίλησε για τη Μαίρη Συνατσάκη και την πρόταση γάμου (βίντεο)

 

"Η καταγγελία μου δεν είναι στα χέρια του ΣΕΗ. Δεν ξέρω αν θα φτάσει αυτή η καταγγελία στο ΣΕΗ. Γιατί τη στιγμή που σκεφτήκαμε να γίνει αυτό, ήταν η στιγμή που οι άλλες υποθέσεις ήταν πολύ πιο δυνατές και ποινικά κολάσιμες. Σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν το πρωτεύον. Σοκαριστήκαμε κι εμείς γιατί τότε μαθαίναμε όλα αυτά που συμβαίνουν. Το μυαλό μου δεν πήγαινε σε τέτοια πράγματα. Ούτε σε παιδεραστία. Ήμασταν μαθημένοι από τις σχολές ότι ο σκηνοθέτης έχει την δύναμη, θα φωνάξει και θα βρίσει. Δεν μας παραξένευε αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου για αυτούς τους ανθρώπους ότι μπορούσαν να περάσουν τα όρια", δήλωσε η ηθοποιός.

Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Kim Kardashian θα τη χαστούκιζα» [video]

 

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Δεν με θυμώνει που το δικό μου περιστατικό δεν έγινε δεκτό από την κοινωνία μας.Γιατί να θυμώσεις; Αφού η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη. Με χαροποιεί που τώρα άλλαξαν τα πράγματα για την κοινωνία μας. Δε με θυμώνει γιατί ούτε ήταν σκοπός μου να ξεκινήσω κάποιο κίνημα, ούτε μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Δέχτηκα μία δράση και είχα μία αντίδραση. Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί έπρεπε να βγαίνω κάθε μέρα και από τη στιγμή που δεν έβγαινα εγώ, δόθηκε βήμα στον θύτη και μιλούσε κι έλεγε –πέρα από τις ανακρίβειες- πράγματα τα οποία σήμερα δεν θα τα λέγαμε και δεν θα τα ακούγαμε. Δεν ξέρω αν μου στοίχισε επαγγελματικά όλο αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται κάποιος σκηνοθέτης ή παραγωγός. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ