Σοφία Καρβέλα: «Nιώθω τελείως ασήμαντη... Ξάπλωσα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:26
3/8/2019

Σοφία Καρβέλα: «Nιώθω τελείως ασήμαντη... Ξάπλωσα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι κι αν αυτή την περίοδο βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τη μητέρα της και τα παιδιά της, η ίδια αντιμετώπιζει ένα πρόβλημα που θέλησε να μοιραστεί με όλους εμάς. 

Η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού.

«Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στο ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει”», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.

Δείτε ακόμη: Το απίστευτο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την με όλους τους πρωθυπουργούς που έχει διορίσει από το 1953!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ