Σοβαρό ατύχημα για Κορκολή - Όλη η απίστευτη ιστορία | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
21:28
6/2/2015

Σοβαρό ατύχημα για Κορκολή - Όλη η απίστευτη ιστορία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σοβρό ατύχημα στο πρόσωπο, που τον ανάγκασε να προχωρήσει σε επέμβαση είχε ο Στέφανος Κορκολής την Πέμπτη (5/2). Ωστόσο, απίστευτη είναι και η ιστορία που συνοδεύει τον τραυματισμό του μεγάλου καλλιτέχνη και σπουδαίου επαγγελματία.

Το απίστευτο συμβάν περιγράφει με λεπτομέρειες που προκαλούν αίσθηση, η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από τη στήλη της στο provocateur, αφού ο Κορκολής τραυματίστηκε καθώς πήγαινε στο κανάλι Epsilon για γύρισμα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά".

 

«Τελείωσα την εκπομπή και ανέβηκα μαζί με τον Ζήση Μπουκαβάλα προς την αίθουσα του μακιγιάζ για να μας ξεβάψει ο Χάρης Σαββίδης. Εκεί λοιπόν με βρίσκει το σοκ! Ο Στέφανος Κορκολής είναι σχεδόν ξαπλωμένος σε μια πολυθρόνα μ' ένα τεράστιο τραύμα στο μέτωπο. Τα χάσαμε! Χάρηκα και χάρηκε τόσο πολύ που με είδε αλλά το πρόσωπό του ήταν «κάτασπρο», τα μάτια κόκκινα και φυσικά το τραύμα ήταν κακό!
Ο χειρουργός, με το που τον είδε, του συνέστησε να τον συνοδεύσει κάποιος εκείνη την στιγμή για να κάνει αντιτετανικό, λέγοντας ότι το τραύμα είναι τόσο σοβαρό που πιθανόν να του είχε δημιουργήσει ελαφρά διάσειση. Ο Στέφανος, πριν μπει στο ταξί που θα τον έφερνε στο πλατό, μπήκε ν' αγοράσει κάτι από ένα μαγαζί. Η πόρτα ήταν από τζάμι, την θεώρησε ανοικτή και παραλίγο το χτύπημα να ήταν μοιραίο.
Παρά τον πόνο και την αιμορραγία, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους περαστικούς και έφτασε σε «κακή κατάσταση» στον τόπο του γυρίσματος! Δεν ήθελε να «κρεμάσει την εκπομπή»! Άκουγα τον χειρουργό να επιμένει να κάνει άμεσα αντιτετανικό , αλλά εκείνος τίποτα. Το κορμί του από την μέση και πάνω πονούσε πάρα πολύ , φυσικό μετά την πρόσκρουση, ζαλιζόταν, αλλά κάθισε στο πιάνο και μάγεψε.
Παρασκευή απόγευμα τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να μάθω πως είναι. Τα έχασα με τα όσα έμαθα. Η επέμβαση έγινε από τον Ζήση Μπουκουβάλα και κράτησε αρκετά καθώς είχε τραυματιστεί και ο τένοντας στο πρόσωπο του συνθέτη. Αν και τον άκουγα εξαιρετικά εξαντλημένο καθώς δεν είχε συνέλθει από την μέθη, μου είπε ότι η πρεμιέρα στην Αθηναΐδα αύριο Σάββατο θα γίνει κανονικά!»

Πραγματικά, σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν το μεγαλείο ενός Επαγγελματία (με ε κεφαλαίο) καλλιτέχνη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ