Σμαράγδα Καρύδη σε Ζέτα Δούκα: Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα. Ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Είμαι 100% μαζί σας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:38
13/2/2021

Σμαράγδα Καρύδη σε Ζέτα Δούκα: "Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα. Ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Είμαι 100% μαζί σας"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Διευκρινήσεις σε προηγούμενη τοποθέτησή της ένιωσε πως ήθελε να κάνει -δημόσια και αυτή τη φορά- η δημοφιλής ηθοποιός.

Συνέχεια στη δημόσια επικοινωνία της με τη Ζέτα Δούκα έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη καθώς ένιωσε πως χρειάστηκε να εξηγήσει εκ νέου μερικά πράγματα που, όπως αντιλήφθηκε, παρανοήθηκαν.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι στην αρχική τοποθέτηση της Σμαράγδας Καρύδη για το θέμα των καταγγελιών και τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό γενικότερα στον χώρο του θεάτρου, η Ζέτα Δούκα αντέδρασε με μία ανάρτηση στην οποία εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν συμβωνούσε καθόλου.

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε τη συνέχεια. Ιδού τα όσα έγραψε σε story της η Σμαράγδα Καρύδη:

 

«Αγαπητή Ζέτα, νομίζω ότι στο κείμενο που έγραψα έγιναν κάποιες παρανοήσεις και οφείλω κυρίως σε σένα που μου απευθύνεσαι μιαν απάντηση. Δε μ’ αρέσει που γίνεται δημοσίως, αλλά εδώ που φτάσαμε έτσι πρέπει να γίνει. Ούτως ή άλλως για τη διαφάνεια παλεύουμε τώρα. Έχεις δίκιο για τη βροχή και τα βρεγμένα ρούχα. Σίγουρα τώρα δεν είναι η ώρα για να νιώθει κάποιος λύπη. Πόσο μάλλον να την εκφράζει δημόσια, γιατί μπορεί αυτό να θολώνει το τοπίο που οφείλει να είναι ξεκάθαρο για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια. Όμως, δεν ήταν αυτό το κυρίως θέμα της τοποθέτησής μου (Και αυτό μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει διαβάζοντας το πλήρες κείμενό μου και όχι τίτλους, αποσπάσματα ή τυχόν ερμηνείες του). Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα. Ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Είμαι 100% μαζί σας. Θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα και εσένα κι όλους όσοι βγήκαν μπροστά και το είπα αρκετές φορές όποτε μου ζητήθηκε χωρίς αλλά και αστερίσκους. Και πρέπει να βγουν κι άλλοι να μιλήσουν. Έτσι γενναία, όπως το κάνατε εσείς. Η υποστήριξή μου είναι γι’ αυτούς που αδικούνται και γι’ αυτό μίλησα για τους νόμους που θα μας προστατεύουν.

Χωρίς δίκαιο και νόμους επικρατεί το χάος. Αυτό είπα. Γι’ αυτό πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία και ο νόμος τώρα, γιατί αλλιώς θα φαγωθούμε μεταξύ μας για την κάθε λέξη που θα λέμε. Θέλω αυτοί που έκαναν κακουργήματα να τιμωρηθούν με τρόπο παραδειγματικό.

Θέλω το τοπίο στο θέατρο να καθαρίσει από κάθε είδους κακοποίηση, γιατί είναι ο χώρος που όλοι αγαπάμε και αξίζουμε να είναι καθαρός.

Και όχι μόνο στο θέατρο. Και ειδικά αν η κακοποίηση έχει σχέση με ανήλικους ή παιδιά. Δεν ξέρω πόσο καλά με γνωρίζεις, αλλά κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος μου, ούτε έχω με κανένα επαγγελματικές σχέσεις, όπως λες. Κι αν μάθαινα ότι κάποιος φίλος μου είχε κάνει όλα αυτά τα απαράδεκτα κι εγκληματικά που ακούμε, θα με πλήγωνε και θα ήμουν η πρώτη που θα καταδίκαζε τη συμπεριφορά του.

Γι’ αυτό, μη με χρεώνεις σκοπιμότητα, γιατί δεν έχω. Είμαι απόλυτα υποστηρικτική σ’ αυτό που ξεκινάει τώρα. Είμαι μαζί σας εφ’ όλης της ύλης και τώρα που πρέπει κι όταν θα βγει ο ήλιος»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ