Σκηνοθέτης καταγγέλλει για συμβόλαια πληρωμένου έρωτα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:21
31/3/2011

Σκηνοθέτης καταγγέλλει για "συμβόλαια πληρωμένου έρωτα"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα... Ακόμη ένας άνθρωπος της showbiz βγαίνει και καταγγέλλει ότι στο χώρο αυτό υπάρχουν «πληρωμένα συμβόλαια έρωτα». Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν καλλιτέχνες (ας πούμε) που είναι gay και πληρώνουν μία κοπέλα

 

Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα... Ακόμη ένας άνθρωπος της showbiz βγαίνει και καταγγέλλει ότι στο χώρο αυτό υπάρχουν «πληρωμένα συμβόλαια έρωτα». Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν καλλιτέχνες (ας πούμε) που είναι gay και πληρώνουν μία κοπέλα για να παριστάνει την σύντροφο τους, ενώ πλασάρουν προς τα έξω την εικόνα του ερωτευμένου ζεύγους.

 

Την αποκάλυψη (χωρίς όμως να πει ονόματα) την έκανε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης σε εβδομαδιαίο περιοδικό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πολλοί ξέρουν για τα  «συμβόλαια» που γίνονται.  "Για να είσαι στην επικαιρότητα, πρέπει να παρουσιάζεις μια κανονική ζωή, με τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου… Βεβαίως, με ενοχλεί αυτό, ειδικά όταν φτιάχνεις μια οικογένεια για κάλυψη» .

 

 

Στην ίδια συνέντευξη, ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος είναι gay και δεν έχει κανένα λόγο να κρύβεται. Ωστόσο, στα 36 του χρόνια έφτασε πολύ κοντά να παντρευτεί με γυναίκα και να κάνει παιδί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ