Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Απάντηση-εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:00
28/10/2018

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Απάντηση-εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει τη νομική οδό απέναντι στα λεγόμενα του δημοσιογράφου

Με εξώδικο φαίνεται πως αποφάσισαν να απαντήσουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης απέναντι στον Δημήτρη Παπανώτα

Αυτό το είδες; Αποκαλυπτικό: Χωρισμός - βόμβα στην εγχώρια showbiz! [Video]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι έδωσε προθεσμία τριών ημερών στον δημοσιογράφο προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε σχετικά με τον τραγουδιστή και την «λατρεία» του στο γυναικείο φύλο, αφήνοντας αιχμές για την προσωπική και οικογενειακή ζωή τους.

Δες και αυτό: Κοντό μαλλί και για την Ευαγγελία Αραβανή [photos]

Ο Παπανώτας είχε παραβρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και, μεταξύ άλλων, είχε πει πως: «Αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους 'άνδρες' και 'δημοσιογράφους' να μας πει ποιους εννοεί για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείτε συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα».

Δες και αυτό: «Οι μάγισσες της Σμύρνης»: Το τσιφτετέλι της Σμαράγδας Καρύδη που μας μάγεψε στην πρεμιέρα! [Video]

Το εξώδικο αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή κακεντρεχή σχόλια κυρίως του Δημητρίου Παπανώτα σε βάρος του Θοδωρή Μαραντίνη και της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία αναπαρήχθησαν από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και τα social media, επισημαίνουμε ότι αποκλειστικό μέλημα των ανωτέρω είναι η προστασία των ανηλίκων τέκνων τους και της οικογενειακής τους ζωής, ηρεμίας και γαλήνης, όπως άλλωστε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι έχουν αποδείξει εμπράκτως με την συμπεριφορά τους.

Ήδη τα εν λόγω σχόλια εκφεύγοντας των ορίων των αξιολογικών κρίσεων έχουν λάβει τη μορφή δυσφημιστικών διαδόσεων δήθεν γεγονότων και η διατύπωση αυτών εγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου και βαρύτατης παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό δηλώνουν ότι θα προασπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο τόσο την προσωπικότητά τους όσο και το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων τους από τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, τις οποίες αποκρούουν ως κακοήθεις και θεωρούν ότι στόχο έχουν να πλήξουν τους ιδίους και προέρχονται κατά βάση από τον Δημήτριο Παπανώτα.

Προς το σκοπό αυτό επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους και κάθε αξίωσής τους αστικής – ποινικής και έχουν αναθέσει στην δικηγορική εταιρία «ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» την αποστολή του παρόντος με την ταυτόχρονη δήλωση ότι αμφότεροι θα προασπίσουν το συμφέρον της οικογενείας τους και των ανηλίκων τέκνων τους με κάθε νόμιμο τρόπο. Παράλληλα χορηγείται μια προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτριο Παπανώτα να ανακαλέσει τα κακεντρεχή σχόλια και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης των συκοφαντικών του δηλώσεων και παροχής συγγνώμης. Άλλως θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ