Σίριαλ ο χωρισμός Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:23
13/9/2016

"Σίριαλ" ο χωρισμός Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελικά είναι ζευγάρι ακόμη οι δυο τους ή όχι. Οι φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν επανέρχονται... "δριμύτερες" και ακόμη ένα "επεισόδιο" γράφεται στο πολλών σεζόν σίριαλ...

Πέντε χρόνια είναι ζευγάρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια και παρά τις φήμες που τους θέλουν διαρκώς να χωρίζουν εκείνοι όλο μαζί είναι -ή έστω έτσι επικοινωνείται, γιατί κοινή εμφάνιση έχουν να κάνουν πάρα πολύ καιρό.

Σύμφωνα με πρόσφαταο δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ζουν πλέον χωριστά, παρόλο που το καλοκαίρι έκαναν μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο τραγουδιστής ζει απομονωμένος στην Κύπρο και η ηθοποιός- παρουσιάστρια μεταξύ Αθήνας, Πάρου και Νέας Υόρκης, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει αν το τέλος της πενταετούς σχέσης τους είναι οριστικό.

Άνθρωπος που τους ξέρει καλά αποκάλυψε πως «για κανέναν τους δεν είναι εύκολο, απλώς ο ένας το αντιμετωπίζει με ένα τρόπο και ο άλλος με άλλον».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι λόγοι που έφτασε το ζευγάρι είναι πολύ συγκεκριμένοι και οφείλονται σε πρόσωπα από το περιβάλλον του τραγουδιστή που με την επιρροή που ασκούσαν πάντα πάνω του, κατάφεραν με τον τρόπο και τις επιλογές τους να τον απομακρύνουν από την Ζέτα μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση δεν έχουμε ακόμη αλλά, πολύς "καπνός" τώρα τελευταία... Μήπως όντως υπάρχει η φωτιά...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ