Σιανίδης: Τα συγκινητικά λόγια για το τροχαίο της Μαστροκώστα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:41
1/10/2014

Σιανίδης: Τα συγκινητικά λόγια για το τροχαίο της Μαστροκώστα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Γιατί να σε φλερτάρει συνέχεια και τόσο έντονα ο θάνατος»; Αυτά είναι κάποια από τα λόγια του Χάρη Σιανίδη για τη φίλη του Γωγώ Μαστροκώστα.

Ο κολλητός της, δε μπορεί να συνέλθει ακόμη από το σοβαρό τροχαίο της Γωγώς, που από θαύμα δεν της κόστισε την ίδια της τη ζωή. Στο μυαλό του Σιανίδη ήρθαν οι δύσκολες στιγμές που πέρασε εκείνη πριν λίγα χρόνια με τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και με ένα συγκινητικό μήνυμα που το συνόδευσε με μία φωτογραφία της, εξέφρασε τα συναισθήματα του.

«Μόλις επέστρεψα από το σπίτι της Γωγώς... και κάθομαι και σκέφτομαι πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να έχει τόση δύναμη και χιούμορ, παρόλα αυτά που του συμβαίνουν στη ζωή... ενώ σήμερα πονάει πάρα πολύ, καταφέρνει και αυτοσαρκάζεται... Δεν είναι και το πιο σύνηθες να είσαι σταματημένος 6 το απόγευμα στην Ποσειδώνος και να έρχεται ένας μεθυσμένος φορτηγατζής να καρφώνεται από πίσω σου με 80χλμ...γιατί να σε φλερτάρει συνέχεια και τόσο έντονα ο θάνατος;;;;; και χωρίς πλάκα η Γωγώ σήμερα αν δεν φορούσε ζώνη, που δυστυχώς σπάνια φοράει, δεν θα ζούσε με τίποτα!!! έμειναν έκπληκτοι όλοι στο χώρο του ατυχήματος που βγήκε ζωντανή!!! κάθε μέρα σκοτώνεται μέσα σε μια στιγμή κόσμος που δεν φταίει σε τίποτα από ασυνείδητους .....εχτές ήταν η Γωγώ, που είχε πάλι Άγιο, αύριο κάποιος άλλος!!!!....Ελπίζω να ήταν το τελευταίο κακό για την φίλη μου που στην περίπτωση της κολλάει γάντι η εξής φράση: "Θεέ μου μη μου δώσεις όσα μπορώ ν' αντέξω"».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ