Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς επειδή...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:26
28/3/2017

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς επειδή...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σχέση της γοητευτικής ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και γιου της Ντόρας Μπακογιάννη είναι πλεόν κοινό μυστικό, όμως η ίδια σπάνια μιλά δημόσια σχετικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑgazino η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει γιατί οι δυο τους δεν μιλούν δημόσια για τη σχέση τους αλλά και τον μεγαλύτερο εφιάλτη της. 

«Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι και για να είμαστε καλά. Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες».

Στην ερώτηση αν της αρέσει η πολυτέλεια και το χρήμα, η δημοσιογράφος απαντά:

 «Θέλω να κάνω καλές διακοπές, όχι ακριβές, αλλά ξεκούραστες και ελεύθερες. Θέλω το καλό φαγητό, που θα το βρω σε ένα καλό εστιατόριο και σε ένα λαϊκό ταβερνάκι. Μου αρέσουν οι απολαύσεις χωρίς να έχουν απαραίτητα άμεση σχέση με το χρήμα και τον πλούτο».

Οσον αφορά για τον μεγαλύτερό της φόβο την εποχή που ζούμε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, είπε:

«Έχω έναν εφιάλτη. Πώς θα διαχειριστώ τη στιγμή που ίσως θα είμαι αναγκασμένη να πω ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και θα βγει από το ευρώ. Πώς το λες αυτό;»

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ